Missie & Media van TWR: Een inkijkje in de wereld van zending

Hoe kunnen we mensen ver weg en dichtbij via hedendaagse media bereiken met Gods goede nieuws? Bij Trans Word Radio staat deze vraag centraal. Om ons een inkijkje te geven in het wereldwijde zendingswerk heeft TWR het belevingscentrum Missie & Media ontwikkeld. Christelijknieuws.nl bezocht dit belevingscentrum in Barneveld.

Belevingscentrum Missie & Media is geschikt voor jong en oud. Een leerzaam uitstapje voor gezin, familie, school en kerk. Kom je met een groep, dan is het ook mogelijk om een bezoek aan Missie & Media te combineren met een presentatie over het wereldwijde werk van TWR.

VR-bril

Speel de interactieve games en bekijk de indrukwekkende getuigenissen. Laat je meevoeren over de hele wereld met de VR-bril. Ervaar zelf hoe het is om het Evangelie te horen in een gesloten land onder grote risico’s.

Ga op ontdekkingsreis en ervaar zelf hoe het Evangelie over de hele aarde krachtig klinkt. Hoe kunnen we mensen ver weg en dichtbij via hedendaagse media bereiken met Gods goede nieuws?

Inkijkje

Hoe kunnen we mensen ver weg en dichtbij via hedendaagse media bereiken met het Evangelie? Vooral in gesloten landen, gesloten culturen of voor wie de Bijbel een gesloten boek is (analfabetisme) of digibeten. Bij TWR staat deze vraag centraal. Om u een inkijkje te geven in het wereldwijde zendingswerk hebben we het belevingscentrum Missie & Media ontwikkeld. Hier stapt u letterlijk in de wereld van zending!

Beleef het zelf

  • Beluister de getuigenissen van luisteraars uit Indonesië, Siberië en Ethiopië
  • Speel de interactieve game in de controlroom en bereik zoveel mogelijk luisteraars
  • Ga naar een opnamestudio in Indonesië
  • Stap in Afrika de straat op en maak een foto voor de green screen
  • Zet de VR-bril op en bezoek luisteraars
  • Wie spreekt welke taal? Speel het spel in de talenkamer!
  • Welke risico’s nemen christenen in Noord-Korea? Stap in de container en ervaar het zelf!

Locatie

Missie & Media, Stationsweg 2a, Barneveld. Missie & Media is gelegen naast Huize De Schaffelaar (kantoor TWR) en op loopafstand van openbaar vervoer en nabij centrum van Barneveld.

Wat kunnen we nog meer doen bij Missie & Media?

Op het Schaffelaar Erf nabij Huize de Schaffelaar (kantoor van TWR) ligt Missie & Media, een kinderboerderij en atelier. U kunt er heerlijk wandelen. Centrum van Barneveld is op loopafstand.

Hoe lang duurt een bezoek aan Missie & Media?

U wordt ontvangen met een kopje koffie en laat uw toegangsbewijs registreren. Dan begint u aan het belevingscentrum. Er zijn 7 ruimtes van ca 15 minuten. Alles bekijken duurt dus ongeveer 2 uur.

Openingstijden

Tijdens de zomervakantie vanaf 10 juli t/m 31 augustus iedere woensdag t/m zaterdag geopend van 10 tot 16 uur. Daarna is Missie & Media geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Boek je ticket online

U bent hartelijk welkom in belevingscentrum Missie & Media. Boek nu alvast uw ticket via Belevingscentrum TWR Vooraf reserveren verplicht. Ook dient u uw e-mailadres en telefoonnummer in te vullen. Iedere 15 minuten worden maximaal vier individuele bezoekers of één gezin toegelaten. Via het reserveringssysteem kunt u zien of er nog plaats is op de door u gewenste datum/tijd.

Voor groepen (vanaf 15 pers.) gelden andere openingstijden en reserveren vooraf via info@twr.nl of bel 0342-478432.

Prijzen

Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis
Jeugd 4 t/m 12 jaar € 3,00
Volwassenen € 5,95
Gezinsticket ongeacht grootte. S.v.p. vooraf aanmelden! € 15,00
Donateurs van TWR gratis
Donateur van TWR worden gratis

Auteur: Redactie Christelijknieuws / website Missie & Media
Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen
Web: www.twr.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies