In de herfstvakantie: Familiedagen Gorinchem

GORINCHEM – In de herfstvakantie vindt de komende editie van Familiedagen plaats. Om precies te zijn op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 oktober in Evenementenhal Gorinchem. In totaal presenteren zich meer dan 180 deelnemers op dit gezellige uitje voor de gehele familie. Nieuw dit jaar zijn het DIY plein met verschillende workshops en een schaatsbaan in de hal.

DIY plein met workshops

Op het nieuwe DIY plein zijn alle dagen verschillende workshops te volgen. De gehele dag door wordt de workshop liturgisch bloemschikken met echte en zijde bloemen gegeven door Bloemenhuis Vita-Nova. En er zijn workshops vogelhuisjes maken en schilderen en het ontwerpen van je eigen winterse chocolade mok.

Brandweerman Sam en uitgebreid muziekprogramma

Het programma op Familiedagen in Gorinchem bestaat op de woensdagmiddag uit een minishow van Brandweerman Sam met aansluitend een meet and greet. Verder is het muziekprogramma dit jaar groter dan ooit met onder meer zangeres Tenira Sturm en Gerwin van der Plaats op de vleugel. Ook geeft Van der Plaats een orgelconcert en zijn er optredens van de Urker Mans Formatie onder leiding van Martin Mans.

Damesmodeshows

Bovendien worden op Familiedagen damesmodeshows georganiseerd in samenwerking met Boetiek Willemien. Er zijn dagelijks meerdere momenten waarop de modeshow gehouden wordt, waarbij bezoekers een kijkje krijgen in de laatste modetrends voor dit najaar. Terug van weggeweest is dit jaar het Huwelijks- en Gezinsplein in samenwerking met IKEG en Hart voor het Gezin. Hier staan leuke activiteiten centraal voor kinderen, vader en zoon en de liefde binnen het gezin.

Familiedagen is op dinsdag 29 oktober en woensdag 30 oktober van 12.00 tot 20.00 uur en op donderdag 31 oktober van 10.00 tot 18.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

Kaartverkoop: www.familiedagen-gorinchem.nl
Auteur: Patrick Drenthen
Beeld: Easyfairs

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies