In augustus start de Wittenberg een nieuwe leefgemeenschap

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan vernieuwing van de leefgemeenschap. Niet alleen Wittenbergstudenten maar ook andere jongeren van 18 tot 28 jaar zijn welkom. Samen met een aantal kernbewoners vormen deze jongeren de leefgemeenschap.

Het is een unieke en inspirerende omgeving om te wonen, het leven te delen en veel gezelligheid met elkaar te hebben. Het is ook een plek waar je gevormd wordt, groeit in je geloof en met elkaar nadenkt over hoe je als christen zichtbaar bent in de samenleving. Met het loskoppelen van Onderwijs en Leefgemeenschap is de Wittenberg een nieuwe fase ingegaan.

Wonen én Leren; dat is de unieke combinatie die mogelijk is en blijft op de Wittenberg. Een jaar Wittenberg is gericht op Bijbelse verdieping, persoonlijke vorming en missionaire toerusting. Dit jaar is te volgen na een beroepsopleiding (wo, hbo, mbo) of na het voortgezet onderwijs. Hiernaast wordt de Jongerenwerkersopleiding aangeboden. Dit is een deeltijd opleiding voor post hbo-studenten.

Vanaf dinsdag 10 juni komt de nieuwe website online. Op deze site komt zowel het Wonen als het Leren op de Wittenberg aan bod. Samen met een nieuw logo en een passende pay- off: je geloof leren leven omlijst dit de nieuwe fase van de Wittenberg. Je geloof leren leven, dat is de uitdaging die de Wittenberg jonge mensen blijft bieden!

Roel Kuipers
schermafdruk YouTube
10-06-2014
Jongeren
https://www.dewittenberg.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies