Nieuwe evangelisatie-cd in het Turks

In Nederland wonen ongeveer 385.000 mensen van Turkse afkomst. De Turken vormen hiermee de grootste, niet westerse, etnische minderheid in ons land. Voor deze mensen en vele anderen van Turkse komaf in de omringende landen, heeft Gospel Recordings Nederland (GRN) samen met Evangelie & Moslims (E&M) een nieuwe Turkse evangelisatie-cd gemaakt.

GRN heeft diverse opnamen in het Turks, maar nadat verschillende personen naar de bestaande opnamen hebben geluisterd is gebleken dat deze nodig aan vernieuwing toe waren.

De CD, die opgenomen is in de studio van een christelijk radiostation in Turkije, is bedoeld als geschenk van christenen aan Turkse medelanders om hen aan het denken te zetten over het evangelie. Dialogen, liederen en Bijbelgedeelten wisselen elkaar af. Centraal thema is de vraag hoe we een uitweg zien temidden van de moeiten, de chaos en het lijden waarmee we worstelen. De titel verwijst naar Jezus als Degene die ons lijden en onze zonde gedragen heeft. De CD sluit af met een gebed tot Hem.

Het script is door Yüksel, een medewerkster van E&M, samen met de sprekers en zangers ontwikkeld. Ook de cover is door E&M ontworpen.

De CD kan zowel bij Gospel Recordings Nederland als Evangelie & Moslims besteld worden voor € 2,= per stuk. Op onderstaande website kunt u meer informatie vinden over beide organisaties en het werk onder moslims.

25-08-2010
Evangelisatie
https://www.evangelie-moslims.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies