Wim Grandia start zesdelige serie over het bijbelboek Daniël

Dit najaar vinden er twee activiteiten plaats waar je van harte voor bent uitgenodigd. Op zes verschillende plaatsen in Nederland kun je live een zesdelige serie volgen over het bijbelboek Daniël. En vanaf september zijn er tien opnameavonden (iedere 3e zondag van de maand) voor een nieuwe 40-delige YouTube-serie over Daniël.

De avonden

De komende weken en maanden zijn we met de nieuwe serie studieavonden over het bijbelboek Daniël, in Dronten, Assen, Apeldoorn, Andel, Winterswijk en Middelharnis. Voor meer informatie over de inhoud van de avonden, de locaties en andere zaken verwijs ik je naar www.zieikkomspoedig.nl. Ik hoop je in één van de plaatsen te ontmoeten. Kom zelf en denk ook eens na wie je vanuit je directe omgeving zou kunnen uitnodigen om mee te gaan.

Flyer

Op de website kun je een digitale flyer downloaden met een overzicht van alle plaatsten, maar je kunt ook per locatie een flyer downloaden om heel gericht in jouw omgeving promotie te maken. De digitale flyer is geschikt om via jouw sociale mediakanalen te verspreiden. Mocht je geprinte flyers of posters willen, dan kun je contact opnemen met de lokale kerk of organisatie.

Opname nieuwe 40-delige YouTube-serie

Parallel aan de studieavonden in het land zal er vanaf september ook worden gestart met het opnemen van een nieuwe 40-delige YouTube-serie over het bijbelboek Daniël. Vind je het leuk om bij deze opnamen aanwezig te zijn? Je bent van harte welkom. Per avond worden er vier afleveringen opgenomen en dat betekent dat er tien opname-avonden staan ingepland. Het gaat steeds om de 3e zondag van de maand (met uitzondering van april, want dan valt de 3e zondag op Eerste Paasdag). De eerste avond is op zondag 15 september.

Zo’n 2.600 jaar geleden

Het is bijzonder wat deze profeet zo’n 2.600 jaar geleden ook al van God kreeg geopenbaard over zaken die in onze tijd steeds meer werkelijkheid lijken te worden. Je kunt wel stellen – aldus Grandia – dat de bijbelboeken Openbaring en Daniël zo’n eenheid met elkaar vormen, dat er sprake is van twee bij elkaar horende delen. In de diverse visioenen die Daniël krijgt, wordt regelmatig gesproken over ‘de tijd van het einde’. Wat dit betekent en of dit ook over ónze tijd gaat, zal tijdens de zes avonden uitgebreid worden behandeld.

De verdeling over de zes avonden ziet er als volgt uit:

Avond 1 – Een beeld van de tijd – Daniël 1 en 2
Avond 2 – Een kwestie van buigen – Daniël 3 t/m 6
Avond 3 – Een profetisch panorama – Daniël 7 en 8
Avond 4 – De zeventig jaarweken – Daniël 9
Avond 5 – De hemelse gewesten – Daniël 10 en 11
Avond 6 – De tijd van het einde – Daniël 12

Alle avonden beginnen om 19:30 uur en zullen zo rond 21:45 uur zijn afgelopen. Er wordt tijdens de avond een collecte gehouden.

Over Wim Grandia

Wim Grandia (1961) is sinds 2014 eigenaar van Grandia CPW. Vanuit dit bureau worden diverse activiteiten aangeboden, zoals (s)preekbeurten, coaching, schrijven en trainingen. CPW staat dan ook voor Coaching, Preaching en Writing. Naast de activiteiten vanuit Grandia CPW is Wim (parttime) voorganger en voorzitter van de stichting Verkondig Het Woord (SVHW).

Auteur: Redactie / Wim Grandia
Beeld: Videostill YouTube
Web: www.zieIKkomspoedig.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies