Dorcas Winkel en Westfriese Evangelie Gemeente houden kerstmarkt

Op zaterdag 8 december houdt de Dorcas Winkel samen met de Westfriese Evangelie Gemeente aan de Bedrijvenweg 3 en 4 in Andijk van 10.00 tot 16.00 uur een grote kerstmarkt. Tijdens deze dag kunnen de bezoekers allerlei leuke kerstartikelen inslaan om hun interieurs een sfeervolle uitstraling te geven.

In een kleine twintig nostalgisch ingerichte marktkramen worden onder andere kunstartikelen, compleet ingerichte kersttafels en kerststukken aangeboden. Ook worden er her en der diverse overheerlijke kersthapjes geserveerd. Sfeerverhogend zijn de oude, nog steeds in werking zijnde, stoommachine en het koor dat kerstliederen ten gehore zal brengen.

De Dorcas Winkel Andijk verkoopt onder andere meubilair, speelgoed, glaswerk, boeken, lp’s, boxen, lampen en nog veel meer tweedehands artikelen van prima kwaliteit. Daarnaast zijn in de winkel in Andijk altijd mooie handgemaakte cadeaus te vinden.

De winkel is op maandag van 13.30 tot 16.00 uur geopend; op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, en op donderdag van 18.30 tot 20.00 uur. De actuele openingstijden van de winkel zijn ook te vinden op www.dorcaswinkels.nl.

Dorcas is een internationale hulporganisatie die in achttien landen in Oost-Europa en Afrika ruim180 projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas helpt, geïnspireerd door Mattheüs 25, de allerarmsten in de wereld, ongeacht ras, religie, geslacht of politieke overtuiging. In Nederland zijn tienduizenden vrijwilligers, ondernemers en giftengevers bij Dorcas betrokken. Meer informatie: www.dorcas.nl of tel. 0228 595900.

De WEG is een jonge, moderne kerk die naast haar eigentijdse wekelijkse zondagse diensten in het Martinus College te Grootebroek een grote diversiteit aan activiteiten ontplooit. Te denken valt aan de diensten speciaal voor jongeren, het geven van geestelijke ondersteuning aan mensen die dat (tijdelijk) nodig hebben en het care-van project in Enkhuizen. Ook ondersteunt de WEG diverse zendelingen in het buitenland.

Mikal Folkertsma
Dorcas Winkel
29-11-2012
Samenleving
https://www.deweg.eu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies