MENU
Lume: vrouwen die hun geloof willen delen

Lume: vrouwen die hun geloof willen delen

02 feb

Lume: Een beweging van licht. Met vrouwen over de hele wereld. Hun verlangen? Geloof delen, wereldwijd. Ze delen hun passie en geloof, inspireren en motiveren elkaar en willen verwonderd raken over wat God doet en over elkaars leven. Ze genieten van wat God geeft en delen dit bij hen in de buurt en over de grens. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting.
Het Lume-kernteam bestaat uit enthousiaste vrouwen, uit binnen- en buitenland, die hun geloof willen leven en delen. Zij zoeken, net als jij misschien, naar manieren waarop we licht kunnen zijn. Dat doen ze met vallen en opstaan… Soms gaat hen dat goed af, soms wat minder… Ze delen het allemaal met je! En nodigen jou uit hetzelfde te doen! Want iedereen kan een Lume-vrouw zijn!

Zij zoeken, net als jij misschien, naar
manieren waarop we licht kunnen zijn.


Lume: 'Wij geloven dat Jezus ons opdraagt het evangelie bekend te maken; ‘Licht te zijn in de wereld’ (Handelingen 13:47). Wij verlangen er naar dat licht te zijn, maar weten niet altijd hoe. Tegelijkertijd zijn we overtuigd van de kracht van vrouwen: zij zijn aanjagers in de wereld. In de kerk. In hun gezin. Dat zien we hier in Nederland en wereldwijd. We beseffen dat vrouwen druk zijn, opgeslokt worden door hun omgeving en soms belemmerd worden door eigen angsten. Die druk willen we niet vergroten; we willen vrouwen er juist bewust van maken dat ze al licht zijn op de plek waar ze zijn. Vanuit dat besef willen we vrouwen helpen het geloof, dat zij in hun hart en ziel omarmd hebben, te delen met anderen. Door samen drempels te overwinnen, elkaar te inspireren en te helpen.'

Onze missie
Geloof delen wereldwijd! Wij geloven dat God ons wil gebruiken om Zijn liefde en redding bekend te maken, op de plek waar Hij ons plaatst. Dáár willen we licht zijn. Dat hoeven we niet alleen te doen; God geeft ons als christenen aan elkaar. Zo vormen we samen een beweging van bevlogen christenen die elkaar inspireren en praktisch helpen in het delen van het geloof. In woorden én daden, vrijuit én zelfverzekerd!

Zo vormen we samen een beweging
van bevlogen christenen die elkaar
inspireren en praktisch helpen in het
delen van het geloof


Join the movement!
Hoe? Via dit online platform en onze Insta- en Facebookpagina delen we inspiratie, bemoediging van Lume-vrouwen én brengen we vrouwen met elkaar in contact. Volg ons en join the light movement! Daarmee krijg je inspiratie, bemoediging én praktische handvatten voor het leven en delen van je geloof! En omdat we geloven in real life contact, doen we ook offline te gekke dingen!

Datum: 2 februari 2019
Auteur: Christelijknieuws - Lume
Foto: Lume
Website: http://www.wijzijnlume.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: