Lume en Luv lanceren soktober met sokken voor het goede doel

ZWOLLE– Op vrijdag 6 oktober roept de christelijke vrouwenbeweging Lume oktober opnieuw uit tot soktober en lanceert zij alweer de 4e editie van haar sokken voor het goede doel. Dit jaar gebeurt dat in samenwerking met boek- en cadeauwinkel Luv Spakenburg. Met deze actie hopen Lume en Luv zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een vrouwenproject in Mali.

“Met onze sokken draag je letterlijk Gods licht en liefde uit”, vertelt Hagar Prins, oprichter van Lume, een beweging die vrouwen wil inspireren hun geloof te delen en licht te zijn. “Op de sokken staat namelijk de tekst ‘Jij bent kostbaar in mijn ogen’, een verwijzing naar Jesaja 43:4. Ook breng je met de sokken licht in het donker van anderen, want met de aankoop ervan steun je een vrouwenproject in Mali.” De sokken zijn 100% fair en duurzaam geproduceerd, gemaakt van biologisch katoen en verkrijgbaar in zwart en off white, met een goudkleurige opdruk met kleine glinstering. De sokken zijn te koop via www.wijzijnlume.nl/shop of www.luvspakenburg.nl en via een aantal christelijke boekhandels.

Kostbaar

De boodschap op de sok ‘Jij bent kostbaar’ is bewust gekozen. Hagar: “Het is de kortste samenvatting van het evangelie en een mooie reminder om je dag mee te beginnen als je de sokken aantrekt. Bovendien is het een mooi haakje voor een gesprek over je geloof met anderen. Tegelijkertijd is de tekst voor ons ook een verwijzing naar het goede doel. Wij geloven namelijk dat ieder leven kostbaar is. Het raakt ons als we verhalen horen van vrouwen die worden behandeld alsof ze niets waard zijn… En dat ook zelf zijn gaan geloven, door jaren van mishandeling, geweld en misbruik. Dat klopt niet! Met onze sokkenactie van dit jaar willen we iets doen aan deze situatie, voor vrouwen in Mali, een project van Lume-vrouw Marie.”

Over de sokken:

Met deze sokken van Lume & Luv draag je Gods licht en liefde uit én breng je licht waar het donker is! Want met jouw aankoop steun je vrouwen in Mali die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en geweld, een project van Lume-vrouw Marie. De sokken zijn leuk én bemoedigend om te geven en te krijgen want op de sokken staat een prachtige tekst: ‘Jij bent kostbaar in mijn ogen’ (Jesaja 43:4). De sokken zijn 100% fair en duurzaam geproduceerd, gemaakt van biologisch katoen, geschikt voor vrouwen én mannen en verkrijgbaar in één maat (38-43). Elk paar is voorzien van een vrolijk label met daarop de tekst ‘Mooi, bijzonder en speciaal. Jij bent dat allemaal!’ en worden bij bestelling via de webshop geleverd in mooi bijpassend doosje. Het is ook mogelijk om de sokken in beide kleuren te bestellen, als giftset.

Zie ook www.wijzijnlume.nl/sokken
Meer over Lume: www.wijzijnlume.nl
Over Luv Spakenburg: www.luvspakenburg.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies