She Rises en Lume organiseren event: Kom tevoorschijn

Op zaterdag 12 oktober organiseren de christelijke vrouwenplatforms She Rises en Lume in Ede het event: Kom tevoorschijn. Met deze dag willen She Rises en Lume vrouwen aanmoedigen om tevoorschijn te komen op de plek waar God hen plaatst.

“Wij geloven dat God ons tevoorschijn roept om in Zijn licht te stappen en daarvan uit te delen,” vertelt Eline van der Woude van She Rises over het gekozen thema. “We merken dat veel vrouwen daar ook naar verlangen, maar vaak niet goed weten hoe ze dat moeten doen. Of ze verstoppen zich achter gevoelens van onzekerheid, schaamte, schuldgevoel of geloofstwijfels. Met deze conferentie willen wij, samen met Lume, vrouwen helpen ontdekken hoe zij met hulp van God en anderen (meer) tevoorschijn kunnen komen.”

Gemixt programma

Het programma bestaat uit een mix van Bijbels onderwijs, persoonlijke bijdrages van vrouwelijke sprekers uit binnen- en buitenland, worship, theateroptredens en praktische inspiratiesessies en workshops. Tickets kosten € 69,95 en zijn verkrijgbaar via www.wijzijnlume.nl/conferentie
Van elk ticket gaat €10,00 naar een vrouwenproject in Oeganda zodat een vrouw in Oeganda kan deelnemen aan een vrouwenconferentie daar.

Samenwerking

“Als platforms delen we het verlangen om christelijke vrouwen te inspireren en te bemoedigen in het geloof”, vertelt Hagar Prins van Lume. “Daarin leggen we elk onze eigen accenten en in deze conferentie komen die mooi samen. Waar She Rises echt staat voor Bijbels onderwijs, richten we bij Lume ons meer op de praktische kant; hoe deel ik mijn geloof. In 2023 organiseerden we voor het eerst een conferentie samen en dat smaakte naar meer. Voor ons én de deelnemers. Daarom kon deze vrouwenconferentie niet uitblijven!”

Web: www.wijzijnlume.nl
Meer: www.she-rises.nl
Beeld: Wij zijn Lume
Auteur: Hagar Prins

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies