MENU
CHE start Masterclass Veerkrachtig Leiderschap

CHE start Masterclass Veerkrachtig Leiderschap

08 feb

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) gaat masterclasses aanbieden voor christelijke leiders. De CHE ziet behoefte onder ervaren leiders van bedrijven en maatschappelijke organisaties om hun leiderschap duurzamer te verbinden aan hun drijfveren.

Veel leidinggevenden werken al jaren aan de missie van hun organisatie. De context waarin ze dat doen wordt daarbij steeds complexer en onzekerder. Daarmee staat de aandacht en tijd voor bezinning onder spanning.

“Als leider heb je het risico om door de jaren heen het contact met je oorspronkelijke drijfveren te verliezen. Je hebt ook steeds meer te maken met issues die een zekere eenzaamheid met zich meebrengen. Het is goed voor jezelf en voor je organisatie als je de verbinding met je eigen drive en met het grotere verhaal opnieuw versterkt en hierin je medewerkers inspirerend mee kunt nemen.”
Addie van Dalen – Managementtrainer

De masterclass ‘Veerkrachtig Leiderschap’ biedt ervaren leiders de mogelijkheid om hun persoonlijke drijfveren te herontdekken en te verbinden met de grote verhalen uit de christelijke traditie van o.a. Bonhoeffer, Benedictus en Kierkegaard. Centraal staat het ontwikkelen van handvatten om geïnspireerd én inspirerend leiding aan je organisatie te geven. Het programma bestaat uit drie bijeenkomsten waarin casuïstiek, intervisie en onderwijs elkaar afwisselen. De sessies worden begeleidt door Addie van Dalen, Michelle van Dusseldorp en Patrick Dullens en zijn bedoeld voor leiders met meer dan tien jaar ervaring. De eerste masterclass start op 6 maart 2019.

Datum: 8 februari 2019
Auteur: CHE - Hermen Ridderikhof
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.che.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: