MENU
Lavi Frost en Lume lanceren single Flashlight

Lavi Frost en Lume lanceren single Flashlight

01 maa

Vandaag lanceert singer-songwriter Lavi Frost haar nieuwe single Flashlight. Lavi schreef het nummer speciaal voor Lume, een nieuw platform dat, geïnspireerd op Handelingen 13:47 (‘Ik heb je bestemd tot Licht’), christelijke vrouwen helpt hun geloof te delen.
“Flashlight vertelt over hoe Gods ‘zoeklicht’ door ons heen op de meest duistere plekken kan schijnen,” vertelt Lavi. “Het is aan ons ervoor te zorgen dat ons Licht fel schijnt, zodat we elkaar in liefde kunnen dragen richting de Bron van alle Licht.” Qua stijl is Flashlight een nummer met soul en pit, dat iets weg heeft van een soort ‘strijdmars’. “Ik vind het geweldig dat Lavi dit nummer voor Lume schreef”, vertelt Hagar Prins, front-vrouw van Lume, “De inhoud past zo goed bij ons verlangen en zet aan tot actie, turn your flashlight on, láát je licht zien! Dat is helemaal Lume.”

Ervaring met God
Lavi: “Op mijn vijftiende had ik een ervaring met God; op een festival ben ik echt door Hem aangeraakt. Sindsdien wil ik mijn geloof delen en dat is ook de reden dat ik deze single samen met Lume uitbreng. Lume wil geloof delen wereldwijd en Flashlight gaat daarover:

Turn your flashlight on
Our lights are on
Find the lonely ones
We will march on
Shine on shadows
Till there are none
We stand as one


De single is te vinden op alle streaming platforms zoals Spotify, iTunes, Deezer, etc. en YouTube.

Over Lavi Frost
De 26-jarige Lavi maakt inmiddels 3 jaar lang muziek samen met haar man Mathijs. Haar liefde voor muziek werd er met de paplepel ingegoten, terwijl ze als kleine meid met haar moeders Rwandese ritmes meedanste. Nu schrijft ze, naast aanbiddingsliedjes, ontspannen nummers met soul invloeden die ook wel weer wat weg hebben van Jack Johnson en John Mayer. “Ik hoop dat mensen via mijn teksten rust, vrede en waarheid ontdekken. Ik denk dat we daar allemaal naar op zoek zijn. Op social media komen we vaak het tegenovergestelde tegen: mooi weer spelen, doen alsof, heel veel afleiding. Ik hoop dat mijn muziek een positief tegengeluid kan zijn en wil Zijn Licht er doorheen laten schijnen.”

Over Lume
Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om vrijuit en zelfverzekerd het geloof te delen. Lume biedt hiervoor een online community, concrete handvatten en praktische tools; zo kunnen vrouwen een gratis box bestellen voor het organiseren van een eigen Lightswitchavond die in het teken staat van geloof delen.

Datum: 1 maart 2019
Auteur: Hager - Lume
Foto: Lume
Website: http://www.wijzijnlume.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: