Van 100 naar 200 miljoen kijkers

Zendingsorganisatie 3xM ziet veel mogelijkheden. Wereldwijd meer evangelie op tv is hun doel. Er zijn nog veel mensen die het Evangelie van Jezus Christus nooit hebben gehoord. 3xM kan een groot aantal van hen bereiken met christelijke televisie programma’s!

Martien Timmer van 3xM zegt: Op dit moment werken we in 11 landen. In de komende 5 jaar willen we onze activiteiten uitbreiden naar 7 nieuwe landen in de islamitische wereld: Senegal, Niger en Tsjaad in Afrika maar ook diverse landen in Centraal- en Zuid Azië. Daardoor verdubbelt het aantal potentiële kijkers van 100 naar 200 miljoen!

We werken bij voorkeur daar waar nog geen christelijke televisie is en zendelingen moeilijk binnen komen. Er zijn landen bij waar de mensen nog nooit een zendeling of een Bijbel hebben gezien. Meestal zijn er in die landen niet veel zenders, soms maar één of twee. Dat zorgt voor een hoog aantal kijkers en een stevige impact voor onze programma’s.

Televisietoestellen zijn er genoeg: het is niet ongewoon dat twaalf of meer mensen samen naar één toestel kijken. Door christelijke tv-programma’s is in moeilijk bereikbare gebieden de kans dat mensen de Boodschap van Jezus Christus horen 20 keer zo groot geworden!

3xM helpt de christenen in Azië en West Afrika, uit allerlei kerken, hun missie te realiseren. Dat doen we al meer dan 25 jaar. De partners waar wij mee samenwerken, zijn aangesloten bij de Evangelische Alliantie en/of de Raad van kerken. Door ondersteuning te geven in alle facetten, van management tot uitzending, helpen we hen aantrekkelijke programma’s te maken die veel kijkers trekken. Bijvoorbeeld door actuele en sociale

onderwerpen in bijbels perspectief te plaatsen. In meer dan 20 landen was het mogelijk om hiermee tientallen miljoenen kijkers te bereiken.

Breng het Evangelie in de komende 5 jaar in moeilijk bereikbare landen. Maak een jaarlijkse gift over om in de komende vijf jaar 200 miljoenen mensen via christelijke televisieprogramma’s te kunnen bereiken. 3xM helpt partnerorganisaties christelijke tv-programma’s van goede kwaliteit te maken”

02-08-2007
Evangelisatie
https://www.3xm.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies