Een weekend vol muziek en aanbidding

Come2Worship van vrijdag 31 augustus 2007 tot zondag 2 september 2007 op De Betteld. Dit weekend wordt een jaarlijks terugkerend festival waarbij aanbidding centraal staat. Het aanbidden van God is onmisbaar in de relatie met God. Het is het hart dat moet blijven kloppen wil de relatie in leven blijven en ons geestelijk vitaal houden.

Kom ook naar het nieuwe aanbiddingsfestival Come2Worship! Dit is een weekend lang worshipconcerten met Elisa Krijgsman, Marcel Zimmer, Gilbert Thera, Matthijn Buwalda, Insalvation, David & Maaike (Ronduit Praise) en nog vele anderen. Kinderen van 3 t/m 12 jaar kunnen genieten van een eigen kinderprogramma.

Ook kun je de volgende workshops volgen:

– songwriting

– dans

– instrumentale improvisatie

– zang

– schilderen

En de volgende studies:

– uiting in aanbidding

– Gods heerlijkheid in je leven

Zaterdagavond is er een open podium waar iedere deelnemer zijn kunsten mag laten zien.

Bekend gospelzanger Elisa Krijgsman is de initiatiefnemer van dit nieuwe event. Hij zal tijdens het weekend de worshipconcerten leiden met zijn 8-hoofdige band. ,,Aanbidding is een leven leiden waarin liefde naar God centraal staat. Het festival is een plek waar je naar toe kunt gaan om samen met andere christenen uit binnen- en buitenland verder te groeien in de relatie met God en hem te bezingen met oude – en niuewe liederen”, aldus Elisa.

Elisa Krijgsman is een professionele gospelzanger en treedt sinds 1999 samen met zijn vrouw Reni Krijgsman veelvuldig op in kerken en met hun eigen concerten. In 2001 was de release van hun debuutalbum ‘Onvoorwaardelijk’. In 2003 volgde de EP ‘Thuis’ en later het tweede volwaaridge album ‘Samen’. In 2005 verscheen hun derde cd ‘Opnieuw’. In oktober komt hun laatste cd uit die heet ‘Laat het zien’. Hierop staan eigen geschreven Nederlandstalige songs die gaan over herkenbare onderwerpen in een christen-leven en de uitdaging om datgene te laten zien aan de wereld wat er in een christen leeft en waar we in geloven.

29-08-2007
Muziek
https://www.come2worship.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies