Het aftellen is begonnen…

Kidzpraise / Middagprogramma: Marcel & Lydia Zimmer Aanvang: 14.45 uur Polderpraise / Avondprogramma: Matthijn Buwalda – Annemiek Bos – AKTAP – en The band Restored

Aanvang: 19.30 uur Waar: Kleine Woldweg in Oosterwolde (Gld)

Het aftellen is inderdaad begonnen… Over een aantal dagen staat ergens tussen de weilanden een grote witte tent. Vele enthousiaste medewerkers, een gedreven organisatie en goede artiesten, kijken weer uit naar het evenement Polderpraise op 5 september. Waarin iedereen welkom is om God groot te maken, hem te aanbidden of misschien wel beter te leren kennen.

In vergelijking met vorig jaar pakt de organisatie weer gigantisch uit. ´s Middags komen Marcel en Lydia Zimmer langs om de tent op de kop te zetten. Ook kunnen de kinderen zich uit leven op verschillende speeltoestellen en staat de ranja klaar. ´s Avonds is er een goed gevuld programma, maar tussendoor kun je ook snuffelen langs een aantal stents. Zoals velen weten komen er twee regionale bands, AKTAP en Annemieke van de Bos. Na een groot succes van vorig jaar is Matthijn Buwalda er ook dit jaar weer. En daarbij gaan we kennis maken met The band Restored. Zij hebben net hun tweede cd uit en hebben ontzettend veel zin om in de naam van de heer een geweldige avond te verzorgen. Deze band bestaat uit 6 personen en zijn al flink in de weer met Polderpraise. Matthijn heeft er in ieder geval zin in: “Polderpraise een geweldig evenement in een tent!”.

Uiteraard word dit evenement mede mogelijk gemaakt door vele helpende handen en verschillende sponsors. Heb jij de datum al genoteerd? Voor meer informatie: www.harkenvoorhelden.nl/polderpraise

De kaarten kunnen gehaald worden bij boekhandel Pool en De Medeklinker te Oldebroek, Primera, Shoeby Fashion en ‘t Anker te Elburg, De Meule te Oosterwolde en de evangelische boekhandel De Rivier in Wezep. Kaarten zijn ook te koop op 5 september aan het loket.

30-08-2007
Muziek
https://www.harkenvoorhelden.nl/polderpraise

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies