Kom kijken in de keuken van Dorcas!

Het is bijna zover: zaterdag 6 september houdt Dorcas in en rondom haar kantoor in Andijk de Dorcas Dag. Eén van de gasten is Appie Baantjer. Hij schreef het voorwoord voor het kookboek dat Dorcas die dag zal presenteren en is vanaf 13.45 uur een half uurtje aanwezig om de kookboeken te signeren.

De Dorcas Dag belooft ook verder een geweldig evenement te worden met ingrediënten zoals een informatieve ochtend over de projecten, ‘s middags vanaf 12.00 uur een feestelijke markt, een veiling, om 13.15 uur de heropening van de Dorcas Winkel door de burgemeester en een kinderprogramma met ballenbad en springkussen. Kijk hier voor het complete programma en een routebeschrijving. U komt toch ook?

U bent 6 september meer dan welkom op de Dorcas Dag in Andijk! Het belooft een interessante en afwisselende dag te worden. Er is voor elk wat wils, met aandacht voor ontmoeting en een programma voor de kinderen.

‘s Ochtends zullen we in de Gereformeerde Kerk van Andijk onder meer indrukwekkende beelden te zien krijgen van de gaarkeuken in Ethiopië. Ook komt onze regiodirecteur uit Egypte, Michel Gendi, aan het woord. ‘s Middags staat ons een ‘doe-programma’ te wachten. Zo kunt u een kijkje nemen in de vernieuwde magazijnen. Rondom het Dorcas-kantoor is een grote markt en vinden allerlei leuke activiteiten plaats. Ook wordt de Dorcas Winkel door burgemeester Astrid Streumer officieel heropend. Een ander hoogtepunt van het middagprogramma is de komst van schrijver Appie Baantjer (bekend van de serie De Cock), die het voorwoord heeft geschreven in een nieuwe kookboek dat Dorcas uitbrengt. Een half uur lang komt hij kookboeken signeren.

U mag de Dorcas Dag zeker niet missen! Klik hier voor een routebeschrijving.

Kom op 6 september naar Andijk en kom kijken in de keuken van Dorcas!

Tegen een kleine vergoeding zijn er de hele middag broodjes, koffie, thee, poffertjes en dergelijke te verkrijgen.

Kinderprogramma: Springkussen, ballenbad, schminken

De Dorcas Dag is dit jaar extra leuk voor kinderen! Tijdens de ochtendbijeenkomst is er crèche voor de allerkleinsten en voor de kinderen van vier tot en met twaalf jaar een eigen programma. Tijdens het middagprogramma kunnen de aanwezige kinderen zich uitleven op het springkussen, in het ballenbad of zich laten schminken.

03-09-2008
Hulpverlening
https://www.dorcas.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies