Zing mee met The Choir Company

Samen met The Choir Company Vocals & Band, Marcel en Lydia Zimmer, Double G en een heel groot projectkoor zullen we het Kerstfeest vieren! Het grootste feest ooit op aarde gevierd! De In Uw Aanwezigheid Kersttour.

Op 12, 13, 19 en 20 december zal The Choir Company in het teken staan van de “In Uw Aanwezigheid” Kersttour! Samen met The Choir Company Vocals & Band, Marcel en Lydia Zimmer, Double G en een heel groot projectkoor zullen we het Kerstfeest vieren! Het grootste feest ooit op aarde gevierd! De “In Uw Aanwezigheid Kersttour”

“In Uw Aanwezigheid” is een programma dat uitnodigt om mee te zingen. Een programma dat bruist van de energie, vol enthousiaste lofliederen, maar ook een programma met momenten van rust, warmte, aanbidding en verwondering. Bij alle “In Uw Aanwezigheid” concerten werken we samen met bijzondere gasten en we zijn dan ook heel erg blij dat, naast The Choir Company Vocals en Band ook Marcel en Lydia Zimmer en a capella groep Double G hun enthousiaste medewerking hebben toegezegd. De (muzikale) diversiteit van deze medewerkers zorgt voor een heerlijke avond vol afwisseling en muzikale verrassingen. Natuurlijk zullen ook de bekende kerstliederen op deze avonden niet ontbreken en is het publiek van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten.

Houd je van zingen en wil je meezingen in een enorm projectkoor? Geef je dan op! In Aalsmeer, Almelo en Ede zijn nog plaatsen vrij, dus surf naar de website www.choircompany.nl, lees alle informatie goed door en geef je op! Daarnaast nodigen we je van harte uit om deze e-mail door te sturen naar familie en vrienden! Wij zien er naar uit om er samen met jullie een geweldig feest van te maken. (Alblasserdam zit helaas vol; hiervoor is het niet meer mogelijk om je op te geven!

We horen graag van je!

Hartelijke groeten,

Henny Schultz

Projectmanager

Zing mee!

The Choir Company nodigt je van harte uit om mee te zingen in één van de 3 projectkoren en deel te worden van deze geweldige artiesten.

-3 repetitie avonden per project (19.30 uur – 22.00 uur)

-Repetities vinden plaats op doordeweekse avonden in de regio van de concertlocatie.

-Per concert kunnen 75 zangers en zangeressen meedoen.

Concertdata:

20 dec- Aalsmeer

Belangrijke data

Aalsmeer

Repetities (19.30 uur – 22.00 uur)

Woensdag 18 november

Woensdag 2 december

Woensdag 16 december

Alle repetities vinden plaats in:

De “Open Hof Kerk”

Ophelialaan 247

1431 HH Aalsmeer

Concert (aanwezig vanaf 15.00 uur)

Zondag 20 december 2009

The Choir Company organiseert al meerdere jaren kortlopende koorprojecten door heel Nederland en zal voor dit project de trainingen verzorgen van het projectkoor. Daarnaast zijn “The Choir Company Vocals & Band”, “The Choir Company Sisters”, “The Choir Company Celebration Choirs” en “The Choir Company Junior Vocals” onderdeel van de organisatie die mensen mee wil nemen naar de troon van God en het evangelie op enthousiaste wijze wil laten klinken.

30-10-2009
Muziek
https://www.choircompany.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies