Nieuw logo voor MAF

In de achterliggende zestig jaar zijn er binnen MAF internationaal verschillende logo’s en kleuren gebruikt, ook op de vliegtuigen. Om de eenheid te bevorderen en wereldwijd één merknaam te voeren, is afgesproken dat vanaf augustus 2012 alle vijftien MAF kantoren, alle vliegbases en 130 vliegtuigen eenzelfde logo en merknaam gebruiken. Mission Aviation Fellowship heet nu wereldwijd: MAF.

Het MAF Nederland logo met een bijbel in het midden van de vleugels maakt na twintig jaar plaats voor een duif. De duif is een internationaal bekend symbool voor de Heilige Geest en wordt ook in verband gebracht met vliegen. Uit onderzoek is gebleken dat de duif in ‘gesloten’ landen en crosscultureel als symbool geaccepteerd wordt. Echter voor het MAF personeel blijft Gods Woord richtsnoer voor hun leven en onze vliegtuigen blijven uitvliegen voor Bijbelverspreiding en Evangelisatie tot de uiterste der aarden.

Het nieuwe logo wordt wereldwijd gelijktijdig geïntroduceerd op de websites, in drukwerk en op de vliegtuigen. Verder zal men het oude logo nog enige tijd kunnen tegenkomen, omdat oud materiaal zoveel mogelijk opgebruikt wordt.

MAF richt zich op mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF deze mensen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties kunnen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk doen. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig op om te helpen.

Mark-Jan Bremmer
MAF
21-08-2012
Evangelisatie
https://www.maf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies