MAF organiseert in het najaar van 2023 opnieuw de Runway Run

10 kilometer rennen op de landingsbaan van vliegveld Teuge en daarmee MAF sponseren voor ambulancevluchten! Dat is de Runway Run van MAF. Afgelopen april heeft de eerste editie plaatsgevonden en zijn er door de 150 hardlopers maar liefst 687 ambulancevluchten mogelijk gemaakt!

Het enthousiasme van alle kanten maakt het voor de MAF duidelijk: er moet een tweede editie van de Runway Run komen. Een traditie is gezet!

De volgende Runway Run gaat in het najaar 2023 D.V. plaatsvinden. Gaat u ook in de startblokken staan om te rennen voor leven? Meer informatie op de website van de MAF via de link hieronder.

Bekijk hier de beelden van de run in april 2022:

Meer informatie: www.maf.nl

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de Runway Run 2023 en ren voor medische vluchten in de regio Afrika!
22 september 2023 is het zo ver: leg 10 kilometer af op de landingsbaan van vliegveld Teuge zodat een ander niet hoeft te lopen, maar kan vliegen.

Loop jij zodat een ander kan vliegen?

Afrika: uitgestrekte savanne, dichte groene tropenwoud, droge woestijnwind. Hoe krijg je hulp bij een ziekte of ongeluk? Dagen lopen door de verzengende hitte met een zelfgemaakte brancard op de schouders. Achter op een scooter over stoffige wegen met gaten zo groot als kraters of dwars door modderpoelen met verraderlijke kuilen. Wat weegt zwaarder: het gevaar van de ziekte of het risico om onderweg door rebellengroepen te worden overvallen?

Nood aan de man, hulp is ver weg.

Of toch niet? In de glinstering van de zon duikt een vliegtuig op. Aanvankelijk klein, maar snel groter en groter. Het geronk van de motor is te horen, als muziek in de oren.

Een lied van hoop

Situaties die zich dagelijks afspelen in landen als Madagaskar, Tanzania en Liberia! Met de tweede editie van de Runway Run sponsorloop maken we samen meer dan 2.000 medische vluchten mogelijk. Loop op de landingsbaan zodat een ander kan vliegen als hij niet meer kan lopen.

Schrijf je nu in!

Nieuw dit jaar: je kunt je ook als groep met vrienden, familie of collega’s inschrijven. Dat maakt het trainen en sparen nog leuker! Direct inschrijven kan hier: MAF Runway
Enthousiast, maar liever niet zelf rennen? Deel de Runway Run met familie, vrienden en buren! Zo maken we de run en medische vluchten samen mogelijk. Bedankt!

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies