Gospelworkshop Gospel Zingen met Andre Bijleveld

Passie, ritme, soul, zingen en swingen is een treffende omschrijving voor de Gospelworkshop die je kan meebeleven op zondagmiddag 10 maart in de Kruiskerk in Wezep. Zangervaring niet nodig.

Deze gospelworkshop is voor iedereen. Jong of iets minder jong, wel of niet gelovig, X-factor of juist niet. Zangervaring is niet nodig. Je enthousiasme en inzet maken het een onvergetelijke ervaring. André Bijleveld, dirigent van onder andere de bekende formatie Gospel Boulevard, studeert met de deelnemers één of meerdere nummers in. En het ingestudeerde nummer wordt ‘s avonds door de gelegenheidszangers en zangeressen, in de jeugddienst, opgevoerd.

Natuurlijk samen met de enthousiaste, ervaren zangers en zangeressen van gospelkoor Next Generation.

De gospelworkshop start om 14.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Aansluitend is er een gezellige maaltijd voor alle deelnemers. De jeugddienst met optreden van gospelkoor Next Generation en liveband o.l.v. André Bijleveld start om 19.00 uur en is toegankelijk voor iedereen.

Beleef het mee!

Deelname aan de gospelworkshop kost € 10,00 inclusief een maaltijd. Het aantal plaatsen voor de workshop is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Aanmelden kan via het e-mailadres gospelworkshop@sbouma.nl

Carola Dorgelo
The Young Church Singers
08-02-2019
Muziek
https://www.ycs.nl/events/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies