Jubileumconcert van The Young Church Singers in Apeldoorn

Op zaterdagavond 12 november wordt De Hofstad in Apeldoorn voor één avond omgetoverd tot een centrum voor gospelmuziek. Kom genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te zitten. Deze gospel night heeft een ‘gouden randje’ omdat gospelformatie The Young Church Singers 50 (+2) jaar bestaat.

Wervelende gospel night met een ‘gouden randje’

De gospelformaties YCS en NG hebben een repertoire dat bestaat uit een swingende cross-over mix van Gospel, Soul, RnB en Pop. Tijdens dit concert wisselen de klanken elkaar af van swingende, traditionele gospels tot nieuwe, soulvolle gospel en Nederlandstalige ballads. En de YCS live band giet hier een fijne groovy saus overheen.

Met Nederlands bekendste gospeldirigent

Met de 5-koppige live band en 2 gospelformaties beleef je een feestelijke en muzikale gospel night. Dit alles onder de enthousiaste leiding van Nederlands bekendste gospeldirigent André Bijleveld.

Info & Tickets

Wil je zeker zijn van toegangskaarten? Koop dan je tickets online op https://www.ycs.nl/goldconcert. Een toegangskaart in de voorverkoop kost € 15,00. De kaarten aan de zaal zijn € 17,50.

The Young Church Singers verleent medewerking aan kerkdiensten, zangdiensten, huwelijksdiensten, festivals en andere evenementen. Omdat onze vereniging uit twee koren bestaat, hebben we een breed gospel repertoire: van modern tot traditioneel, van swingend tot rustig, gezangen, psalmen, praise nummers en opwekkingsliederen. Voor beide koren geldt, of het nu een kerkdienst, concert of ander evenement is, we gaan altijd samen met de organisatoren en contactpersonen voor de allerbeste invulling.

Gospelkooor The Young Church Singers (YCS)

Wij treden op met band. Doorgaans bestaat een optreden in een kerk- of zangdienst uit 6 nummers en op verzoek begeleiden we ook uw samenzang. Het repertoire van YCS bestaat uit Engelstalige gospelnummers en opwekkingsnummers.

Gospelkoor Next Generation (NG)

Ons koor treedt op met pianobegeleiding en op aanvraag met band. Het repertoire van NG bestaat uit Engelstalige en Nederlandstalige gospelnummers.

Carola Dorgelo
© Toff-fotografie – Tobias Huizing
07-10-2022
Muziek
https://www.ycs.nl/goldconcert

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies