Unieke gospelworkshop met dirigent André Bijleveld

Ritme, soul, passie, zingen en swingen is een mooie omschrijving voor deze unieke gospelworkshop die je kan meebeleven op dinsdagavond 12 september in De Hofstad, in Apeldoorn. Vereniging The Young Church Singers maakt deze workshop mogelijk, omdat ze graag zangers en zangeressen enthousiast maakt om te komen zingen bij één van de twee gospelkoren: The Young Church Singers en Next Generation.

Deze gospelworkshop is voor iedereen vanaf 18 jaar. Zangervaring is niet nodig. Je enthousiasme en inzet maken het vast en zeker een onvergetelijke ervaring. Onder begeleiding van André Bijleveld, die ook dirigent is van de bekende formatie Gospel Boulevard, studeer je tijdens de workshop swingende gospel nummers in. En je ontvangt handige zangtechniek tips. Zo maak je kennis met de swingende, passievolle gospelmuziek. De gospelworkshop op dinsdagavond 12 september start om 19:00 uur en duurt tot 21.30 uur in De Hofstad, Hofveld 52 in Apeldoorn.

Wil je een stemtest doen na afloop? Dat kan!

Na de gospelworkshop mag je, als je wil, een stemtest doen. Slaag je voor de stemtest, dan ben je automatisch toegelaten en kun je lid worden van gospelkoor The Young Church Singers of Next Generation. Beide koren repeteren altijd op dinsdagavond in De Hofstad, in Apeldoorn.

Meld je snel aan!

Deelname aan de gospelworkshop is gratis. Het aantal plaatsen voor de workshop is maximaal 30. Dus meld je snel aan via de YCS website op www.ycs.nl/workshop

Foto: Toff-fotografie Tobias Huizing
Auteur: Monique ten Klooster

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies