Evangelie en Moslims organiseert opnieuw de Naima Vrouwendag

Op zaterdag 28 maart 2020 organiseert Evangelie & Moslims weer de jaarlijkse Naïma Vrouwendag, voor christenvrouwen die contact (willen) hebben met moslimvrouwen. De Naïma Vrouwendag is een landelijke dag voor vrouwen die vanuit Gods liefde bruggen willen bouwen naar hun moslimnaaste. Naïma is een Arabische meisjesnaam en betekent ‘genade, goedheid, geluk’. Gods goedheid is er voor ieder van ons.

Het thema van de dag is dit keer: ‘Kracht en inspiratie voor de extra mijl’, n.a.v. Matteüs 5:41. De hoofdspreekster, Rabia, is afkomstig uit en werkzaam in het Midden-Oosten. Tijdens de dag worden er diverse workshops gegeven en is er veel ruimte voor onderlinge ontmoeting en gebed. Tussen de middag is er een heerlijke lunch met een oosters tintje.

De Naïma Vrouwendag wordt gehouden in ‘De Fontein’ te Bunschoten-Spakenburg, van 10.30 tot 16.00 uur. (Inloop vanaf 10.00). Deelnamekosten: € 15,00, inclusief lunch.

Evangelie & Moslims helpt christenen in Nederland om goede contacten met moslims op te bouwen en hen uit te nodigen Jezus Christus te leren kennen en volgen. De organisatie krijgt daarbij steun van diverse kerkgenootschappen en individuele christenen.

Evangelie en Moslims
© Henk-Jan Oudenampsen
14-01-2020
Onderwijs
https://www.evangelie-moslims.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies