MAF-livestream: Vliegen voor het Koninkrijk

Kijk op Koningsdag mee naar de MAF-livestream. Piloten vertellen hoe zij invulling geven aan ‘Vliegen voor het Koninkrijk’. Pieter Room, vlieginstructeur bij de Luchtmacht, gaat in gesprek met voormalig F16- en MAF-piloot Reinier Kwantes. Welke veranderingen staan Pieter en zijn gezin te wachten nu hij ervoor kiest zijn carrière bij de Luchtmacht op te zeggen en te gaan vliegen als bushpiloot bij MAF?

Welke ongewone keuzes moeten piloten maken als het vliegtuig ingezet wordt voor een ambulancevlucht? Kees Janse, piloot op Papoea, vertelt over zo’n vlucht die hij onlangs maakte.

Hoe is het om als dochter van een MAF-piloot op te groeien op Papoea en op je 15e te verhuizen naar Nederland? Pieter en Hanne van Dijk vertellen over het leven in verschillende werelden. Waar is je ‘thuis’?

Piloten van MAF willen dienstbaar zijn aan Gods Koninkrijk. Marijn Goud neemt u mee op een vlucht in Angola waarbij kerken ondanks hun eigen armoede voedsel delen met geloofsgenoten in het land.

Deze indrukwekkende avond wordt gehost door Jurjen ten Brinke. Marcel en Lydia Zimmer zullen in het Afrikaans een muzikale bijdrage leveren.

Vliegt u met ons mee? U bent van harte uitgenodigd! www.maf.nl/livestream

‘Vliegen voor het Koninkrijk’, Koningsdag 27 april, 20:30-21:45 uur

MAF
MAF
23-04-2021
Hulpverlening
https://www.maf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies