Vrouwenplatform Lume organiseert Tour met Eline Bakker

Dit voorjaar organiseert de vrouwenbeweging Lume, in samenwerking met de christelijke zangeres Eline Bakker en lokale kerken en organisaties, de Lume Licht Tour: Light has a name. De tour bestaat uit een serie van 6 benefietconcerten, waarbij de opbrengst is bestemd voor beter onderwijs en goede opvang van weeskinderen in Zuid-Afrika. De tour is in mei en juni en komt naar Bergentheim, Apeldoorn, Ede, Amersfoort, Meppel en Utrecht.

“Voor deze tour kozen we als titel ‘Light has a name’”, vertelt Hagar Prins van Lume. “Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van ieder mens. Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van de christelijke zangeres Eline Bakker, die in Nederland onder meer bekend werd met haar nummer Jezus Overwinnaar.”

Agenda

Apeldoorn – 20 mei

Ede – 27 mei

Meppel – 17 juni

Amersfoort – 10 juni

Utrecht – zaterdag 25 juni

Opbrengst voor het goede doel

Deze concerttour is heel bewust een benefiettour. “Lume wil met haar acties ook letterlijk licht brengen in levens van anderen”, legt Hagar uit. “Daarom is dit concert een benefietconcert voor het goede doel: bezoekers krijgen een kaartje in ruil voor een donatie van 20 euro. Hiervan gaat 10 euro naar beter onderwijs en goede opvang voor weeskinderen in Zuid-Afrika, een project waar Lume zich aan verbonden heeft.” Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.lumehelpt.nl

Over Lume

Lume is een beweging voor en door vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, bemoedigen en helpen om het geloof te delen en een licht te zijn in de wereld. Onder de noemer ‘Lume helpt’ worden er ook projecten gesteund van Lume-vrouwen in binnen- en buitenland waarin geloof delen en licht zijn centraal staat.

Hagar Prins
© Henri Doornbos
05-04-2022
Muziek
https://www.wijzijnlume.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies