Vrouwenplatforms She Rises en Lume organiseren samen vrouwenweekend

In het weekend van 11-12 maart 2023 organiseren de christelijke vrouwenplatforms She Rises en Lume samen het vrouwenweekend Expedition Glory op de Betteld in Zelhelm. Het weekend staat in het teken van Gods glorie ontdekken en weerspiegelen. Op het programma staan spreeksters uit binnen- en buitenland en diverse workshops. Daarnaast is er veel ruimte voor worship en ontmoeting.

De twee vrouwenplatforms werkten al eerder samen, maar organiseerden nog niet eerder samen een evenement. “Toen deze mogelijkheid voorbijkwam, leek het me mooi om de samenwerking op te zoeken”, vertelt Gerdina Korf van She Rises. “Als platforms delen we het verlangen om christelijke vrouwen te inspireren en te bemoedigen, ieder met onze eigen accenten. Dit thema ‘Gods glorie ontdekken en weerspiegelen’ past zo mooi bij beide organisaties.” Hagar Prins van Lume sluit zich daarbij aan: “Door hierin samen op te trekken bundelen we onze krachten en creativiteit. En dat zie je terug in de uitwerking van het thema en het programma. Het belooft echt een beleving te worden die raakt, je opbouwt en vrouwen met elkaar verbindt. Met als ultiem doel: samen (nog) meer onder de indruk raken van Gods glorie én ontdekken hoe je deze kunt uitstralen in je dagelijks leven.”

Schaduwticket

Deelname aan het vrouwenweekend kost € 99,95. Dit bedrag is inclusief een gift van 10 euro voor een zgn. ‘schaduwticket’; hiermee maakt elke deelnemer het mogelijk dat een vrouw in Oeganda ook deelneemt aan een vrouwenconferentie daar. Bij deze conferentie is de Oegandese Lume-vrouw Grace betrokken; zij komt ook spreken tijdens Expedition Glory.

Hagar Prins
Videostil – Lume
23-05-2022
Samenleving
https://www.sherises.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies