Ondernemen in Gods koninkrijk ervaren veel vrouwen als een uitdaging

Op donderdag 23 maart wordt in Soesterberg (Kontakt der Kontinenten) het business event ‘Shine your light’ gehouden. Het evenement richt zich op christelijke vrouwen die willen ontdekken hoe zij met hun onderneming kunnen meebouwen aan Gods koninkrijk. Tijdens het event gaan de vrouwen onder leiding van businesscoach Evie Smit en Marjolijn Rietveld (ondernemer, counselor en trainer) en dag lang actief aan de slag.

Het event is gericht op vrouwen die met en in hun onderneming hun plek in het Koninkrijk van God willen innemen. Vrouwen die willen opstaan en schitteren in hun zakelijke omgeving, juist ook als ze geen ‘christelijk’ product of dienst leveren. Initiatiefnemer Evie Smit: “Ondernemen in het Koninkrijk van God ervaren veel ondernemers als een uitdaging terwijl dat niet zo hoeft te zijn.”

Tijdens deze dag gaan de vrouwen via toerusting, onderwijs en creatieve werkvormen met vragen rond dit thema aan de slag. Daarnaast is er ook veel ruimte voor ontmoeting en worship.” Spreker Marjolijn Rietveld kijkt uit naar deze dag, waarbij er plek is voor 30 vrouwen: “Deze tijd vraag om ondernemende vrouwen die opstaan en schitteren en hun talenten inzetten in het Koninkrijk van God.“ Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.eviesmit.nl/businessevent

Licht zijn
Het event wordt ondersteund door Lume, een beweging voor en door vrouwen die elkaar inspireren om licht te zijn in hun omgeving. Van elk verkocht ticket gaat een deel van de opbrengst naar een project van Lume in Oeganda waar vrouwelijke ondernemers worden gesteund bij het opstarten van hun eigen onderneming.

Datum: 31 januari 2023
Auteur: Evie Smit
Foto: Lume
Website: www.eviesmit.nl/businessevent

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies