SeeYou masterclass met Gert-Jan Segers en Jurjen van Houwelingen

SeeYou organiseert op dinsdag 18 april een masterclass Veerkracht voor ondernemers met ambassadeurs Gert-Jan Segers en Jurjen van Houwelingen. Tijdens deze masterclass worden ondernemers meegenomen in het belang van veerkracht in de dagelijkse praktijk.

Jurjen van Houwelingen was mede-eigenaar van een succesvol bedrijf en spreker voor ondernemers, totdat in 2017 zijn leven in een klap veranderde. Hij belandde in coma door een hersentumor en is nu nagenoeg blind. Hij ging door een diep dal, maar ontdekte dat er nog genoeg was om wél voor te leven. Nu is hij spreker, kunstenaar én ambassadeur van SeeYou.

Gert-Jan Segers was tot eind januari de fractievoorzitter van de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie. Ruim tien jaar was hij actief als kamerlid en ruim zeven als politiek leider. Samen met zijn vrouw Rianne is hij ambassadeur omdat SeeYou volgens hem het verschil maakt in het leven van de meest kwetsbaren.
Voor SeeYou past het thema Veerkracht goed bij het werk van de organisatie, ziet directeur Dicky Nieuwenhuis: ‘In ons werk zien wij dagelijks voorbeelden van mensen met een (visuele) beperking in Afrika en Azië die ondanks tegenslagen opstaan en zichzelf laten zien. En SeeYou ondersteunt hen hierin. Dit doen we al 40 jaar met het beste voor ogen.’

Programma
De masterclass voor ondernemers vindt plaats in Downtown in Veenendaal en start om 17:00 uur en is rond 19:15 uur afgelopen. SeeYou verzorgt ook een maaltijd tijdens het programma. Gratis aanmelden voor het programma kan via www.seeyoufoundation.nl/masterclass

Datum: 15 maart 2023
Auteur: SeeYou – Marieke Siderius
Foto: SeeYou
Website: www.seeyoufoundation.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies