Een weekend waarin stellen Bijbels geïnspireerd en toegerust worden

In 2021 heeft de 4e Musketier een nieuw concept ontwikkeld voor stellen: Couples Experience. Een prachtig weekend waarin echtparen geïnspireerd en toegerust worden om samen op een krachtige manier vorm te geven aan hun relatie. Hierin volgen we Gods idee uit de Bijbel, dat we doorvertalen naar een alledaagse context. Wouter en Nadine de Vos van Couples Experience nodigen je uit, bekijk hier hun video

Aandacht voor je relatie verdwijnt in de drukte van het dagelijks leven gemakkelijk naar de achtergrond. Van tijd tot tijd kan iedere relatie in patronen terecht komen waarbij je niet het beste in elkaar naar boven haalt.

Toch is jullie relatie bedoeld als de meest krachtige, vervullende en levendmakende relatie voor de rest van je leven. Het is belangrijk om iedere keer opnieuw te kiezen en te investeren in elkaar. De Couples Experience is een weekend als geen ander als moment om oog te hebben voor elkaar en te kijken naar God’s kracht voor jullie relatie.

Couples Experience

Beleef samen een nieuwe ervaring. Verbind met elkaar op nieuwe manieren. Ga dit najaar mee en neem gezamenlijk taal en tools mee naar huis voor in de praktijk van elke dag.

Elke duurzame relatie vraagt investering. Of je nu al jarenlang van elkaar geniet of merkt dat je samen vastloopt. Tijdens de Couples Experience nemen we je mee op een relatieversterkend avontuur – een weekend weg van alle drukte, waarin je samen leuke dingen beleeft en nieuwe herinneringen opbouwt voor de rest van je relatie. Wij nemen je mee langs de belangrijkste elementen van duurzame relaties om je relatie te bestendigen en tot bloei te brengen. Je groeit in verbinding met elkaar, leert elkaar op nieuwe manieren kennen en de situaties die je beleeft tijdens het weekend vormen weer krachtige ervaringen.

Avontuur

Het weekend zal voelen als iets wat je nog nooit eerder samen gedaan hebt. Nieuwe uitdagingen zetten je zintuigen open, je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en elkaar en je creeert gezamenlijk herinneringen.

Je maakt een reis als stel

Tijdens het weekend maak je voornamelijk een reis als stel. Het is een weekend weg, je werkt aan jullie eigen relatie en bent niet te veel bezig met de relatie van anderen. Er zijn bepaalde momenten waarin we in kleine groepjes van bijvoorbeeld drie stellen, met elkaar verbinden. Hierdoor heb je ook als het wat moeilijk gaat andere mensen om je heen; mag je leren van elkaar, zo ook herkenning ervaren bij de andere stellen.

Verwerking en gesprek

Er zal tijd zijn om de ontvangen input en inzichten te verwerken/ermee aan de slag te gaan (zonder dat je elkaar uren hoeft aan te staren).

Neem de uitnodiging aan

Dit najaar ontvangen we jullie van harte. De afgelopen anderhalf jaar zijn we al met een paar honderd stellen op pad geweest. De verhalen waarmee ze terugkomen zijn indrukwekkend en meer dan we hadden durven dromen. Nieuwe romantiek, versterkte relaties en doorbraken waar die onmogelijk leken.

Kijk met nieuwe ogen naar elkaar. Maak samen nieuwe herinneringen. Krijg input van anderen. Maak een waardevolle beslissing met impact op je dagelijkse leven, iedere dag.
En… geniet van een heerlijk weekendje samen er tussen uit.

Meer informatie: www.4m.nl
Foto: Videostill 4M
Auteur: 4M Nederland
Praktische informatie: Couples Experience

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies