4M Event voor mannen: Vier de dag van je comeback

Het begin van een nieuw jaar. Het moment voor goede voornemens. Hoe ga jij dit jaar beginnen – zoals ieder jaar? Of wordt het een nieuw jaar vol nieuwe keuzes. Sta op. Kijk op. Leef! Het is tijd voor jouw comeback. Zaterdag 16 maart 2024 in de Zwitsalfabriek te Apeldoorn.

Afgelopen jaar veel gestruggeld? → Start dit jaar vol goede moed.
Weinig ruimte gehad om vooruit te kijken? → Maak tijd om te dromen.
Te veel afgeleid door randzaken? → Ga staan voor waar je in gelooft.
Verkeerde gewoontes opgebouwd? → Tijd voor discipline in je dagelijkse leven.
Teneergeslagen door omstandigheden → Vindt nieuwe hoop voor de toekomst.

Die onverwachte overwinning

Wanneer alles verloren lijkt, en de kansen zich tegen ons keren, is daar die onverwachte overwinning. De kracht van de ultieme comeback raakt ons diep. Wat ben jij kwijtgeraakt? Waar loop jij op achter? Geloof je nog in jouw eigen comeback? De arena van het leven wacht op jouw volgende zet.

Geboeid

We zijn allemaal geboeid door een goed comeback verhaal. Of het nu gaat om een sporter die zich herpakt na een tegenslag, een onverwachte held die uit de schaduw treedt, of een vriend die na turbulente tijden weer stevig in zijn schoenen staat.

Weer in topvorm

Vraag jezelf af: welke comeback heb jij nodig? Is het tijd om je lichaam weer in topvorm te brengen? Om je carrière een nieuwe impuls te geven? Of misschien een herontdekking van wat écht telt in het leven?

Jouw persoonlijke comeback

Het 4M Event 2024 is niet zomaar een evenement. Het is dé plek die jouw persoonlijke comeback zal aandrijven. Laat je inspireren door boeiende sprekers, verrijk jezelf met seminars vol levenslessen en geniet van een dag vol plezier, muziek en samenzijn. Een dag die je niet alleen wilt ervaren, maar ook delen met vrienden, sportmaatjes en iedereen die je dierbaar is.

Zwitsal Fabriek

Het event vindt dit jaar plaats te midden van de rauwe industriële kracht van de Zwitsal Fabriek in Apeldoorn. Op slechts een korte sprint van de snelweg en een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum, staat deze historische gigant. Een plek waar het verleden en de toekomst elkaar ontmoeten, waar staal en geschiedenis samensmelten met vernieuwende ideeën.

Deze voormalige fabriek is niet zomaar een locatie; het is een broedplaats voor ondernemers met visie, een speeltuin voor avonturiers en een ontmoetingsplek voor mannen die het verschil willen maken. Met een groeiend aanbod aan horeca, indrukwekkende evenementen en het uitgestrekte Zwitsal park voor sport en ontspanning, is het dé plek waar ambitie en ontspanning hand in hand gaan.

Dus, ben je klaar voor een evenement dat net zo legendarisch is als de locatie zelf? De Zwitsal Fabriek wacht op je. Maak geschiedenis.

Waarom is het 4M Event een goede start?

ALLEEN MAAR MANNEN, hoe tof is een event met mannen onder elkaar.
UNIEK VOOR NEDERLAND, het event is de enige in zijn soort in heel Nederland.
FANTASTISCHE LINE UP, sprekers en seminars vol bekende namen.
ULTIEME MANNENBELEVING, met extreme activiteiten en een heleboel FUN.

Markeer 16 maart 2024 in je agenda en voeg je bij ons op de Evenementenlocatie in Apeldoorn. Jouw comeback begint nu. 4M Event Comeback, 16 maart 2024, Zwitsal Fabriek Apeldoorn, Ticket: €38,95. Verzamel nu je vrienden, je broers en de mannen uit je kerk of sportclub en kom naar het 4M Event: ‘COMEBACK’ op 16 maart 2024

Web: www.4m.nl
Auteur: 4M Nederland
Tickets: 4m-event-2024
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies