Ontdek de 4M-avonturen van dit najaar: Met welke reis ga jij mee?

Nu de voorjaarsweekenden zo goed als allemaal vol zijn, wordt het weer tijd voor het najaar! Meld je op tijd aan om zeker te zijn van je plek voor één (of meer) van onze impactvolle weekenden! Hieronder vind je een overzicht van de aankomende evenementen van 4M. Welk avontuur ga jij aan?

4M is het tegengif tegen de ratrace waarin veel mannen zich bevinden. Een beweging die hongert naar transformatie en gerechtigheid. 4M onderneemt ongewone reizen – reizen waarin zowel lichaam, geest en ziel betrokken zijn. Ze gaan een strijd aan die het beste kan worden uitgevochten in zwakte en kwetsbaarheid – richting onze bestemming.

6 – 8 September & 20 – 22 SeptemberCouples Experience

De Couples Experience is magisch en diepgaand tegelijk. Plezier, investeren en ijzersterke input wisselen elkaar af in dit relatieversterkend avontuur voor jou en je vrouw. MEER INFO & AANMELDEN

27 – 29 September – Vader-Dochter

Verlang jij ook naar een diepere verbinding met je dochter? Wil je een keer echt tijd voor elkaar vrijmaken, in elkaar investeren, echt van hart-tot-hart contact hebben met elkaar, en samen een avontuur beleven? Dit is jullie kans! MEER INFO & AANMELDEN

4 – 6 OktoberVader-Zoon

Ga je mee op avontuur met je zoon? De afgelopen jaren hebben veel vaders met hun zoon een buitengewoon mooi weekend gehad: de combinatie van spellen, praatjes, verwerking en unieke een-op-een tijd maakt dit weekend  onvergetelijk! ZIT AL VOOR 75% VOL! MEER INFO & AANMELDEN

12 Oktober | EVENT – Vader-Tiener

Hét event voor vaders en tieners die een vervolg willen geven aan het weekend dat zij samen hebben beleefd, of die juist zoiets nog nooit samen hebben gedaan. Een dag waarin sportieve activiteiten afgewisseld worden met geestelijk verbinding. MEER INFO & AANMELDEN

3 – 6 OktoberKarakterweekend Zwitserland

Ga de strijd aan met de elementen en jezelf. Creeër ruimte om op zoek te gaan naar ‘de bedoeling’ van het leven. Op dit weekend maken krachtige keuzes en ontdekken wie we zijn. Het under 30 track is speciaal voor mannen van de leeftijd tussen 18 – 30 jaar. MEER INFO & AANMELDEN

10 – 13 Oktober – Karakterweekend Zwitserland

Het karakterweekend Zwitserland is een onvergetelijke uitdaging en een test voor je hart. Een avontuur voor je geest, ziel en lichaam om de grote vragen van het leven aan te gaan. Maak samen met ons de uitdagende reis van hoofd naar hart en ontdek wat er in jouw leven is gelegd! MEER INFO & AANMELDEN

9 – 13 OktoberDe Tweede Helft

In de tweede helft van je leven werkt niet alles op dezelfde manier als daarvoor. Het Tweede Helft in Zwitserland is een unieke 5-daagde bezinningsproces die je op weg helpt naar een krachtige invulling van de belangrijkste helft van je leven. MEER INFO & AANMELDEN

Dit is wat een 4M weekend Rick bracht:

Verrijkt, bemoedigd, verdiept en een ongelofelijk reis. Fysiek, maar zeker ook weer geestelijk!
Heerlijk om mee te maken. Zo’n open sfeer en vertrouwen in en met elkaar. De kwetsbaarheid die zo makkelijk gedeeld werd en waardoor ruimte ontstond voor gesprekken van hart tot hart. Kapot eerlijk! Hoe mooi om daarin te ontdekken dat je in een team komt waarvan je een aantal niet kent, maar in achtergrond juist iets vergelijkbaars hebt meegemaakt. Zodat je elkaar kunt bemoedigen.”
– Deelnemer Karakterweekend Schotland 2023 *Vanwege privacyredenen hebben we zijn echte naam veranderd naar Rick.

Ken jij de Muskathlon al?

De Muskathlon: afgeleid van 4e Musketier en hét geloofsavontuur van je leven. Kom letterlijk in beweging, zamel geld in en strijd mee voor recht! Samen reizen we naar de frontlinie om te helpen én om ons hart te laten raken. Deze reizen staan er in 2025 op de planning: Bekijken

Web: www.4m.nl
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen
Auteur: 4M Nederland

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies