Mandy daagt je uit om aan de slag te gaan met je roeping

Mandy Wittekoek-den Dekker schrijft al vijf jaar diepzinnige overdenkingen voor het platform Zij Lacht. Met haar vlotte pen en nuchtere manier van denken maakt zij het onderwerp ‘roeping’ minder zwaar en spoort zij menig christen aan om aan de slag te gaan met haar unieke taak.

Hoe kom je erachter wat je roeping, je unieke taak is? Die vraag hield Mandy Wittekoek-den Dekker jarenlang bezig, en met haar vele christenen. Het gevoel van ‘gewoon graag op de juiste plek willen zitten’ liet haar niet los en in haar zoektocht kwam ze samen met God tot mooie inzichten. Kwaliteiten, dromen, luisteren naar Gods Woord, de hulp van de Heilige Geest en leugens die in de weg staan – het komt allemaal aan bod in deze praktische guide!

Nieuw boek

In het nieuwe boek ‘Zij Lacht Guide – Roeping’ neemt Mandy je mee langs de lessen die zij leerde bij haar eigen zoektocht. Ze legt uit wat de Bijbel over roeping zegt en hoe jij aan jouw unieke taak handen en voeten kunt geven.

Unieke taak

Mandy schrijft over de ‘unieke taak’ die ieder van ons heeft gekregen en over onze algemene roeping als christenen. Samen met de lezers graaft ze in het Woord om te ontdekken wat de Bijbel hierover zegt. Haar doel: onze kwaliteiten inzetten voor het Koninkrijk van God… maar velen vragen zich af: wat zijn mijn kwaliteiten? Wat is eigenlijk mijn droom?

Stappen nemen

Met de hulp van de Heere hoopt Mandy dat je stappen neemt om jouw unieke taak op te pakken en uit te werken. En ze daagt je uit om die stappen ook daadwerkelijk te nemen. Ze zet je aan het denken met diverse vragen in invuloefeningen in het boek. Pak een pen en ga aan de slag. Je unieke taak is er om in praktijk te brengen!

Boek bestellen: www.jongbloed.nl
Kan ook via: www.bol.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies