Wim Grandia: 40-delige YouTube-serie over Openbaring staat online

De redactie van christelijknieuws volgt met grote interesse de 40-delige YouTube-serie van Wim Grandia over het Bijbelboek Openbaring. Keer op keer zijn we onder de indruk van de grondige uitleg en de actualiteit. De serie gaat over de bijzondere tijd waarin wij nu leven. Ontdek zelf wat voor geweldige toekomst God voor zijn kinderen heeft voorbereid. Sinds vandaag zijn alle 40 aflevering te bekijken op YouTube. Een aanrader!

‘Wim, kun je de laatste afleveringen niet nu al op YouTube plaatsen? We hebben nú vakantie en dus tijd om te kijken!’ Dat was de vrij dringende vraag die luisteraars aan Wim Grandia stelden en hem deed besluiten om de laatste drie afleveringen van ‘Zie, Ik kom spoedig’ vandaag in één keer online te zetten.

Vanaf vandaag kun je dus kijken naar:

Aflevering 38 – Alles wordt nieuw – Openbaring 21:1-8 > Bekijken
Aflevering 39 – Het nieuwe Jeruzalem – Openbaring 21:9-22:5 > Bekijken
Aflevering 40 – Zie, Ik kom spoedig – Openbaring 22:6-21 > Bekijken

Klik op de playlist, om alle afleveringen op YouTube in één overzicht bij elkaar te hebben. Handig voor jezelf én om door te sturen naar anderen. Ga direct naar de playlist

Op de website www.zieIkkomspoedig.nl kun je bovendien van alle afleveringen de gespreksvragen en de bijbehorende PowerPoint-presentaties downloaden.

Dankbaar

Wim Grandia: Wat was het een onvoorstelbaar voorrecht om de afgelopen jaren intensief bezig te kunnen zijn met de bestudering van het Bijbelboek Openbaring en om alles wat ik daarin voor mezelf mocht ontdekken en leren via YouTube met tienduizenden mensen te kunnen delen. Het heeft mijzelf verrijkt en verdiept en hoe bemoedigend zijn de vele reacties van kijkers die aangeven dat het hen heeft geholpen om de tekenen van de tijd beter te verstaan en vooral om (meer) uit te zien naar de wederkomst van onze Here Jezus Christus. Dankbaar!

Boek

Deze week is de kopij ingeleverd voor het boek ‘Zie, Ik kom spoedig’. Het is nu aan de uitgever (Gideon) en de vormgever (Jore ontwerp) om alles klaar te maken voor de drukker. Als het allemaal lukt, zal het boek op DV vrijdag 13 oktober in de Koningkerk in Haarlem worden gepresenteerd.

Nieuwsmail

Je kunt je op een wekelijkse nieuwsmail abonneren om op de hoogte te worden gebracht van nieuwe afleveringen op YouTube. De serie ‘Zie, Ik kom spoedig’ is nu afgerond, maar na de zomer zal Wim één keer in de twee weken een nieuwsmail blijven sturen, waarin hij ingaat op vragen van kijkers en lezers. De antwoorden zullen tegen die tijd ook te vinden zijn op www.zieIkkomspoedig.nl.

Bijbelboek Daniël

Tot slot alvast een aankondiging van een nieuwe bijbelstudieserie over het fascinerende Bijbelboek Daniël. Het is bijzonder om te zien hoeveel overeenkomsten er zijn tussen wat Johannes op Patmos en wat Daniël in Babel over de tijd van het einde geopenbaard hebben gekregen.

Tijdens de intensieve bestudering van Openbaring is bij mij het verlangen ontstaan om me ook meer te gaan verdiepen in de rijke inhoud van het bijbelboek Daniël. Onvoorstelbaar wat deze profeet zo’n 2.600 jaar geleden ook al van God kreeg geopenbaard over zaken die in onze tijd steeds meer werkelijkheid lijken te worden. Met als belangrijke bouwsteen voor een beter verstaan van het profetisch woord de profetie over de zeventigste jaarweek, een omschrijving van de laatste zeven jaar voorafgaand aan de wederkomst van de Here Jezus.

Je kunt wel stellen dat de bijbelboeken Openbaring en Daniël zo’n eenheid met elkaar vormen, dat er sprake is van twee bij elkaar horende delen. In 2024 zal er eerst op negen plaatsen in Nederland een zesdelige serie worden gehouden en in 2025 zal er dan weer – zo de Heer wil, wij leven en Hij nog niet terug is gekomen – een nieuwe 40-delige serie voor YouTube worden opgenomen.

Meer informatie: www.zieIkkomspoedig.nl
Foto: Videostill YouTube
Auteur: Redactie christelijknieuws / Nieuwsbrief Wim Grandia
Alle afleveringen op YouTube: Ga naar de playlist

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies