Thomas Heikoop en Joke Buis willen ons een hart onder de riem steken

De feestmaand is voorbij. De versiering is weer opgeruimd. Het werk is weer begonnen en het weer is grijs en grauw. Januari kan als een koude douche aanvoelen na de warmte van december. En zeker op 15 januari: ‘Blue Monday’, de dag waarop het volgens de statistieken allemaal als een dieptepunt aanvoelt.

Met hun nieuwe single ‘Het Licht In Jou’ steken Thomas Heikoop en Joke Buis de luisteraar een hart onder de riem: het vuur wat aangestoken werd in december blijft branden. De single is vanaf maandag 15 januari te beluisteren op de muziekplatforms.

Het feest door laten gaan

Vorige maand tourden Joke Buis en Thomas Heikoop gezamenlijk door Nederland onder de titel ‘Het Hele Jaar December’; niet alleen vieren in de feestmaand, maar de gedachte van het feest door laten werken en gaan, het hele jaar door! De avonden werden afgesloten met ‘Het Licht In Jou’, een ingetogen nieuw liedje wat het publiek een hart onder de riem stak. “Als het feest voorbij is, pak je je zorgen als het ware weer op en neem je ze weer met je mee” zegt Joke.

Zorgen zijn weer dichtbij

“Nog geen paar weken later, in januari lijkt alles grijs en grauw en lijkt het voorjaar ver weg. En je zorgen zijn weer dichtbij. Thomas en ik wilden een liedje bieden voor iedereen die het moeilijk vindt om ‘het hele jaar december te voelen’. We vonden een mooi lied van de Amerikaanse singer-songwriter Drakeford en hebben dit mogen hertalen tot ‘Het Licht In Jou’. Het is een gedachte die we graag meegeven aan iedereen; ook tijdens ‘Blue Monday’: het licht in jou is sterker dan de rest!”

Joke: www.jokebuis.nl
Thomas: www.thomasheikoop.nl
Auteur: Leon van Steensel
Beeld: Artwork Single

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies