Wim Grandia: Veel reacties op YouTube-serie en boek ‘Zie, Ik kom spoedig’

Wim Grandia: Na de boekpresentatie van ‘Zie, Ik kom spoedig’ is het niet meer rustig geworden. Het is overweldigend hoeveel (vooral positieve) reacties zijn binnengekomen en dat er na een maand al een herdruk nodig was, dat had niemand verwacht. Inmiddels zijn er al ruim vierduizend boeken verkocht en nadert het aantal views van de YouTube-serie de zevenhonderdduizend.

Vanuit het hele land hoor ik dat er bijbelstudiegroepen zijn gestart die met behulp van de YouTube afleveringen én het boek aan de slag zijn gegaan. Geweldig, wat een goed idee! Het geeft aan dat steeds meer christenen beseffen dat we echt in bijzondere en profetische tijden leven en dat het daarom zo nodig is om het profetisch woord te bestuderen. Mijn gebed is dat het zal leiden tot een dieper verlangen naar de wederkomst van de Here Jezus en de daaraan voorafgaande opname van de gemeente.

Vervolg nu op YouTube

Vandaag is op YouTube de eerste van een aantal vervolgafleveringen op de veertig studies over Openbaring online gezet. Er zijn de afgelopen maanden van zowel kijkers als lezers echt heel veel vragen, opmerkingen en aanvullingen binnengekomen. Te veel om allemaal te kunnen beantwoorden of op te reageren. Maar de komende tijd wil ik met een aantal speciale Q&A-afleveringen in ieder geval een aantal van de binnengekomen vragen behandelen.

In deze eerste aflevering worden de volgende drie vragen behandeld:

  1. Klopt het dat er in de Bijbel staat dat twee derde deel van alle Joden zal omkomen?
  2. Komt er vóór de opname van de gemeente nog een grote wereldwijde opwekking?
  3. Moet eerst iedereen zijn bereikt met het Evangelie voordat de opname kan plaatsvinden?

Op de website kun je een verkorte versie van de vragen en antwoorden vinden. Verder is de website inmiddels uitgebreid met een aantal aanvullende artikelen op het boek.

Vanaf maart nieuwe zesdelige serie over Daniël

Na mijn intensieve bestudering van Openbaring is het verlangen ontstaan om me ook verder te gaan verdiepen in de rijke inhoud van het bijbelboek Daniël. Het is bijzonder wat deze profeet zo’n 2.600 jaar geleden ook al van God kreeg geopenbaard over zaken die in onze tijd steeds meer werkelijkheid lijken te worden.

De tijd van het einde

Je kunt wel stellen dat de bijbelboeken Openbaring en Daniël zo’n eenheid met elkaar vormen, dat er sprake is van twee bij elkaar horende delen. In de diverse visioenen die Daniël krijgt, wordt regelmatig gesproken over ‘de tijd van het einde’. Dat is dan ook het thema geworden van een nieuwe bijbelstudieserie. Deze start op 12 maart en zal in de loop van dit jaar op negen verschillende plaatsen in Nederland worden gehouden. In het voorjaar van DV 2025 zal er ook weer een nieuwe serie voor YouTube worden opgenomen en in het najaar het tweede boek met als titel ‘De tijd van het einde’ verschijnen.

Daniël informatie en data: Kijk hier
Serie Zie, Ik kom spoedig: YouTube
Meer informatie: www.zieIkkomspoedig.nl
Foto: Videostill YouTube
Auteur: Redactie christelijknieuws / Nieuwsbrief Wim Grandia
Alle afleveringen op YouTube: Ga naar de playlist

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies