Dorcas start actie Waterkracht

Wereldwijd heeft een op de vier mensen geen toegang tot schoon drinkwater. Dat zijn maar liefst twee miljard mensen! Door het drinken van vervuild water worden veel van hen ziek. Miljoenen mensen overlijden aan de gevolgen van cholera, tyfus en diarree.

Dorcas wil hier graag verandering in brengen en meer mensen toegang geven tot schoon drinkwater. Dat willen we doen door het aanleggen van nieuwe waterleidingen en tappunten en het herstellen van waterputten.

Doe mee aan Actie Waterkracht!

Help ons mee en doe mee aan Actie Waterkracht! In de week van 16 tot en met 22 maart 2024 drinken we een week lang alleen maar water in plaats van koffie, limonade, sap of alcohol. Hiermee bespaar je ongeveer 17,50 euro. Dit bedrag is genoeg om iemand in bijvoorbeeld Ethiopië, Kenia, Jemen of Irak toegang te geven tot schoon drinkwater.

Hoe doe je mee?

Meld je aan via onze website. Je kunt alleen meedoen of met je gezin, maar ook met je bijbelstudiegroep, vrienden, sportvereniging of kerk. Doneer na je aanmelding minimaal 17,50 euro of maak een actiepagina aan en laat je door anderen sponsoren om zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot schoon drinkwater. Na je aanmelding kun je het (gratis) actieboekje aanvragen. In dit boekje vind je onder andere inspirerende verhalen over onze waterprojecten, bijzondere waterweetjes en een speciale bijlage voor kinderen.

Doe je mee? Meld je dan aan voor 15 maart 2024. Samen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen toegang krijgen tot schoon drinkwater!

Ja, ik doe mee en doneer zelf: > doneren
Ja, ik doe mee en maak een actiepagina aan: > actiepagina

Auteur: Dide Willemsen
Web: www.dorcas.nl
Beeld: Videostill YouTube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies