Stoffer over de dalende vaccinatiegraad: Dwang werkt averechts

Tijdens het vragenuurtje op dinsdag 19 maart 2024 stelde Wieke Paulusma (D66) vragen aan Staatssecretaris Van Ooijen over de dalende vaccinatiegraad. Ook SGP-fractievoorzitter Stoffer stelde een vraag aan de staatssecretaris. Hij benadrukt dat vaccinatie altijd een vrijwillige keuze moet zijn.

Over de SGP

De SGP staat voor politiek bij een open Bijbel. Dat is het fundament van hun werk. Dit wijst richting en stelt grenzen. God heeft de wereld volmaakt geschapen, maar doordat wij ons van Hem afgekeerd hebben, leven we nu in gebrokenheid waar we steeds pijnlijk mee geconfronteerd worden. In de wetenschap dat God regeert, wil de SGP verantwoordelijkheid nemen. Ze willen bijdragen aan een menswaardig leven voor iedereen, elkaar dienen en recht doen aan alle mensen.

Meer informatie over de SGP is de vinden op de website www.sgp.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies