Anja Haga en Bert-Jan Ruissen in debat over christelijke politiek in Europa

Met nog een kleine week te gaan tot de Europese verkiezingen moeten ChristenUnie en SGP alles op alles zetten om hun zetel in het Europees Parlement te behouden. Waarom is christelijke politiek zo belangrijk? Anja Haga van de ChristenUnie en Bert-Jan Ruissen van de SGP gaan met elkaar in debat.

Bert-Jan Ruissen

Bert-Jan Ruissen (1972) is sinds 2 juli 2019 lid van het Europees Parlement, als lid van de fractie van Europese Conservatieven en Hervormers. Hij was lijsttrekker van de SGP bij de Europese verkiezingen 2019. De heer Ruissen was coördinerend beleidsambtenaar landbouw en innovatie op het ministerie van Economische Zaken en fractievoorzitter van de SGP in de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel. In het Europees Parlement is de heer Ruissen lid van de commissie landbouw en plattelandsontwikkeling en de commissie visserij.

Twitter: twitter.com/SGPnieuws 
YouTube: youtube.com/SGPnieuws   
Meer informatie: www.eurofractie.sgp.nl

Over Anja Haga

Anja Haga (1976) is Europarlementariër namens de ChristenUnie. Ze is een christen met een groen hart en leeft plasticvrij. Haga zet zich met haar werk in voor geloofsvrijheid, een groen, plasticvrij Europa en een humaan migratiebeleid. In het Europees Parlement is Haga lid van de mensenrechten- en visserijcommissie en lid van de delegatie voor relaties met Zuid-Aziatische landen. Daarnaast is ze plaatsvervangend lid van de buitenlandcommissie en de delegatie voor relaties met de Mashreq-landen.

De ChristenUnie is aangesloten bij de christendemocratische EVP-fractie (Europese Volkspartij) en lid van de ECPM (European Christian Political Movement).

Meer informatie: www.eurofractie.nl
Web: www.christenunie.nl
Informatie: www.anjahaga.eu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies