Inspiratiedag bij Geloofwaardig Spreken op de vliegschool van MAF

Paulien Vervoorn van Geloofwaardig Spreken organiseert in samenwerking met de vliegschool van Mission Aviation Fellowship (MAF) eenmalig de inspiratiedag Bevlogen spreken voor kerkelijke (s)prekers. 

Op maandag 25 november zijn kerkelijke sprekers welkom op de vliegschool van MAF in Teuge. De dag is bedoeld voor sprekers die zichzelf een dag inspiratie gunnen, bevlogen trainers en collega-sprekers willen ontmoeten en daarmee MAF willen ondersteunen. Op het programma staan onder andere een interactieve speech (waarin je ontdekt hoe het zit met je eigen bevlogenheid), meditatieve momenten en een workshop van ds. Robin ten Hoopen over het bevlogen voorbereiden van je preek. De deelnemers die businessclassboeken, ontdekken in de simulator of ze talent hebben om te vliegen, krijgen na afloop tijdens een een-op-eencoachingsgesprek feedback op onder meer de start en de landing van de preek én maken kans op een gratis vliegles. 

Aandacht voor MAF 

MAF staat voor Mission Aviation Fellowship, wat zendingsvliegdienst betekent. MAF vliegt sinds 2019 voor vredes- en verzoeningswerk naar afgelegen gemeenschappen in Zuid-Soedan om workshops te geven over vrede en verzoening. Mensen zijn hier diep getroffen door de verwoestende gevolgen van de burgeroorlog.

In de afgelopen maanden haalde Geloofwaardig Spreken ruim 5000 euro op, onder meer door het geven van de online workshops (S)preken met meer impact. Geloofwaardig Spreken wil in totaal 150 Soedanezen de kans geven deel te nemen aan de workshops over vrede en verzoening. Hiervoor is ongeveer 8000 euro nodig. Sinds 2012 geeft Paulien Vervoorn vanuit Geloofwaardig Spreken (s)preektrainingen voor een kerk met impact. 

Meer info of aanmelden? www.geloofwaardigspreken.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies