Gratis gebedsboekje: Bidden voor kinderen in armoede

In maart, de maand van Biddag, kun je elke dag meebidden voor kinderen in armoede. Red een Kind gaf een speciaal gebedsboekje uit. Je kunt ‘m gratis bestellen via de website van hulporganisatie Red een Kind.

Red een Kind zet zich in voor kinderen in armoede in landen als Malawi, Kenia en India. Daar en in andere landen wonen zoveel kinderen die niet de kans krijgen die ze verdienen. Voor hen bidden kan natuurlijk het hele jaar, maar in deze maand kan dat in het bijzonder met hulp van het gebedsboekje. Iedereen die deze kinderen een warm hart toedraagt, kan meedoen. Mooi initiatief toch?

In het gebedsboekje staan tips en suggesties die je mee kunt nemen in je gebed. Bid jij ook mee? Bestel een gratis gebedsboekje via www.redeenkind.nl/gebedsboekje

Meer over Red een Kind

Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Dat doen we door kwetsbare gemeenschappen te versterken, zodat zij hun leefomstandigheden en kansen zélf duurzaam kunnen verbeteren. Red een Kind werkt samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

Red een Kind – Alka Schuitema
Red een Kind
13-02-2020
Hulpverlening
https://www.redeenkind.nl/gebedsboekje

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies