MENU
Berdine leeft met breekbare botten

Berdine leeft met breekbare botten

07 jun

Berdine Zwanepol heeft de ziekte Osteogenesis Imperfecta waardoor ze haar botten snel breekt en in een rolstoel zit. Regelmatig krijgt ze te horen hoe bijzonder het is dat ze zelfstandig woont en werkt. Zelf wil ze dat mensen verder kijken dan haar lichamelijke beperking en haar niet als ‘anders’ behandelen. Caroline Schimmel ontmoet haar op de school waar ze werkt en luistert naar een lied dat Berdine samen met een collega schreef.
Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

RD: Op dit YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief. Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeën over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 7 juni 2021
Auteur: RD-Caroline
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: