Wat zijn de gevolgen van de Iraanse aanval op Israël?

RD-actueel. De wekelijkse videopodcast waar we de gesprekken van de redactievloer bij je thuisbrengen. Met elke aflevering drie onderwerpen uit het nieuws van afgelopen week. Met deze week: Gijsbert Bouw, Wim van Egdom en Richard Donk. Een van de onderwerpen: Wat zijn de gevolgen van de Iraanse aanval op Israël?

Na de aanval van Iran op israël van zaterdag op zondag nacht is het reisadvies voor Israël op rood gezet. Daarom moest onze Midden-Oosten redacteur Richard Donk zijn geplande reis verzetten naar September. Wat is er precies gebeurt de afgelopen dagen? En wat heeft dit voor gevolgen voor de oorlog tussen Israël en Palestina?

RD

Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op dit YouTube kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.

Web: www.rd.nl
Beeld: VideoStill YouTube
Auteur: Reformatorisch Dagblad

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies