MENU
Tijs van den Brink: Ik luister nu met andere oren naar de preek

Tijs van den Brink: Ik luister nu met andere oren naar de preek

27 jun

RD-Caroline - Journalist en EO-presentator Tijs van den Brink groeide op in een gereformeerd bondsgezin en ging naar het Van Lodenstein College. Daarna werd hij journalist en voerde hij bij de Evangelische Omroep indringende gesprekken met kerkverlaters. Caroline Schimmel gaat met hem in gesprek over zijn opvoeding en christelijke journalistiek. Welke invloed hebben de gesprekken in 'Adieu God?' op zijn geloofsleven?
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen Ún achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 27 juni 2021
Auteur: RD-Caroline
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: