MENU
Boerin in Arnhem: Politiek heeft geen begrip voor ons

Boerin in Arnhem: Politiek heeft geen begrip voor ons

14 jul

RD-actueel - Boeren uit de Gelderse vallei gingen gezamenlijk naar het provinciehuis in Arnhem om te protesteren. Boer Bart(26) uit Terschuur vind het belangrijk om zijn stem te laten horen. "We hebben al zoveel aanpassingen gedaan, nu willen ze ons weg hebben."
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 14 juli 2021
Auteur: RD-Actueel
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: