MENU
Boeren in Brabant en Gelderland moeten het veld ruimen

Boeren in Brabant en Gelderland moeten het veld ruimen

09 jul

RD-actueel - Zou het echt zover komen: het Nederlandse landschap zonder boeren? Francina gaat langs bij kalverhouder Bart van Dijk. Hij denkt dat de overheid de stikstofplannen daadwerkelijk zal gaan uitvoeren. Daarnaast bezoekt Francina de biologische varkensboer Kees Scheepens, die vindt dat de burger de landbouw meer zou moeten waarderen. Wat vinden beide veehouders van een kleinere veestapel?
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 9 juli 2021
Auteur: RD-Actueel
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: