MENU
RD-actie: Een nieuw huis voor een blinde man in Malawi

RD-actie: Een nieuw huis voor een blinde man in Malawi

13 dec

Francina reisde voor de RD-actie af naar Malawi. In deze eerste aflevering ontmoet ze dominee Nowa, Geofrey en Linly. Vanuit hun kerkelijke netwerk bundelen ze hun krachten om praktische hulp te bieden aan kwetsbare dorpsgenoten. “Iedereen is belangrijk en we horen de mensen in onze gemeenschap te beschermen’, vertelt dominee Nowa.

Francina ziet hoe vrijwilligers uit het dorp, samen met de dominee, een nieuw huis bouwen voor een blinde man. Ook verkopen ze kippen voor noodhulp aan gemeenteleden. Naastenliefde wordt hier in de praktijk gebracht. Wil jij dit project steunen? Geef een bijdrage via rd.nl/actie.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 13 december 2021
Auteur: RD actie
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: