MENU
Dag van de Verpleging: Steeds meer zzp-ers in de zorg

Dag van de Verpleging: Steeds meer zzp-ers in de zorg

12 mei

RD-actueel - Het is vandaag de Dag van de Verpleging. Door relatief lage salarissen en hoge werkdruk kiezen steeds meer mensen in de zorg ervoor om als zzp’er aan de slag te gaan in die sector. Wat voor gevolgen heeft dat voor collega’s en cliënten? Verslaggever Robert Jansema spreekt met Marita van den Bosch, wijkverpleegkundige in loondienst en Liesbeth Huiskamp, zij is gespecialiseerd verpleegkundige en werkt als zzp’er.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 12 mei 2022
Auteur: RD-Actueel
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: