MENU
Gabi de Ridder schrijft actieboek Week van het christelijke boek 2023

Gabi de Ridder schrijft actieboek Week van het christelijke boek 2023

25 jul

Gabi de Ridder is uitgenodigd om voor 2023 het actieboek voor de Week van het christelijke boek te schrijven. Ze volgt daarmee Lody van de Kamp op, die dit jaar de novelle De nacht die mijn leven voorgoed veranderde publiceerde.

De BCB, die elk jaar de Week van het christelijke boek verzorgt, is er trots op Gabi de Ridder als auteur te verwelkomen. Ze schrijft eigentijdse, christelijke romans die zich afspelen in een Nederlandse setting. Hierbij is ze geďnspireerd door de christelijke romans uit Amerika. Ze heeft een vlotte pen en schrijft voor een breed lezerspubliek. Boekhandels doen de uitgave cadeau aan klanten tijdens de Week van het christelijke boek in maart 2023, die parallel loopt aan de algemene Boekenweek. Voor de 45e keer verzorgt de BCB het cadeauboekje, dit keer in samenwerking met Uitgeverij de Banier.

Over Gabi de Ridder
Vanuit haar doorleefd geloof schrijft Gabi de Ridder haar romans. Hierin wil ze Gods grote liefde voor zwakke mensen doorgeven. ‘Dat er zoveel kan veranderen als wij ons vol vertrouwen aan Hem vastklampen, ook al zien we geen oplossing of uitkomst uit onze situaties’, vertelt ze. Het dagelijks leven uit genade vraagt om een keuze van overgave en goed leren luisteren naar Zijn stem. Dat is wat haar hoofdpersonages doen en waarin ze een bemoediging kunnen zijn voor haar lezers. Ze schreef de romans Zonder afscheid (2020), Geef me moed (2018) en Breng me thuis (2016).

BCB
BCB is de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak. Bij BCB zijn zo'n 200 christelijke uitgeverijen, distributeurs en boekhandels aangesloten. BCB zet zich in voor de collectieve promotie van christelijke boeken en geeft onder andere actieboeken uit in de Week van het christelijke boek en de Kinderboekenweek.

Datum: 25 juli 2022
Foto: Cees van der Wal
Website: http://www.bcbplein.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: