MENU
Hoe Sliedrecht denkt over Hervormingsdag

Hoe Sliedrecht denkt over Hervormingsdag

28 okt

RD-actueel - In veel kerken wordt de komende week stilgestaan bij de Reformatie van 1517. Verslaggever Francina Stolk gaat langs bij ds. Teeuw in Sliedrecht. Waarom vindt hij het belangrijk om, ruim vijfhonderd jaar later, aandacht te schenken aan Hervormingsdag? Francina gaat ook de straat op. Wat vinden de inwoners van Sliedrecht: moet Hervormingsdag een officiŽle feestdag worden? En welke stellingen zouden zij op de kerkdeur willen spijkeren?
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 28 oktober 2022
Auteur: RD-actueel
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen: