MENU
Slotconcert: Leger Des Heils samen met Joke Buis en band

Slotconcert: Leger Des Heils samen met Joke Buis en band

04 okt

De afgelopen maanden heeft Joke Buis, samen met haar eigen band en brassbands van het Leger des Heils, een succesvolle tour door Nederland gemaakt. Die reeks krijgt een bijzonder slot op 24 oktober in Dordrecht: dan verzorgen Joke Buis & band, samen met de brassband ‘Together We’re One’ van het Leger des Heils, een gratis concert!

Het ‘Johannes de Heer studio sessies’ project van Joke Buis & band heeft heel wat losgemaakt. Dat blijkt wel uit zowel de reacties op de cd als op de concerten, waar de nieuwe bewerkingen van liederen uit de JdH bundel de revue passeren.

Het gratis slotconcert wordt gehouden in het gebouw van Jozua in Dordrecht en is de feestelijke afsluiting van een tour die op een bijzondere manier generaties bij elkaar brengt. Waar de ouderen de liederen uit de Johannes de Heer bundel al herkennen en waarderen, weten jongere generaties dit te doen dankzij de verfrissende, nieuwe muzikale ‘jas’ die Joke Buis en haar band eraan gegeven hebben.

Het Leger des Heils heeft met haar Amsterdam Staff Band, de Amsterdam Staff Songsters en de Together We’re One band aan de afgelopen tour meegewerkt en biedt dit slotconcert gratis aan. Er geldt op 24 oktober dan ook geen toegangsprijs. Wel wordt gevraagd om vooraf te reserveren (ook hiervoor worden geen kosten berekend). Op deze manier kan men zich, ondanks de grote belangstelling, verzekeren van een plaats. Tijdens de avond zal wel een collecte gehouden worden.

Zoals jong en oud uit volle borst meezongen tijdens de afgelopen concerten, zo zal het deze slotavond ook een feest worden! Joke Buis en de uitgebreide bandbezetting zullen de Johannes de Heer liederen spelen, aangevuld met repertoire van de brassband van het Leger des Heils: ‘Together We’re One’. Een mooie gelegenheid om vrienden en familie mee te nemen voor een avond rondom muziek die jong en oud verbindt!

Datum: 4 oktober 2015
Auteur: Leon van Steensel
Foto: © Toff-fotografie voor christelijknieuws.nl
Website: http://www.jokebuis.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: