MENU
Corien Oranje schrijft actieboek Week van het Christelijke Boek 2017

Corien Oranje schrijft actieboek Week van het Christelijke Boek 2017

31 maa

Auteur Corien Oranje schrijft het actieboek voor de Week van het Christelijke Boek 2017. Het wordt Oranjes eerste novelle voor volwassenen. Een aantal jaren geleden gaf ze aan nog ‘veel ideeën voor kinderboeken te hebben, voordat ze eindelijk aan een volwassenroman kon beginnen’. Dat moment is nu daar.

Boekhandels geven haar boekje weg tijdens de veertiende Week van het Christelijke Boek, die plaatsvindt van 22 maart tot en met 1 april 2017. Het wordt het 39ste actieboek, dat wordt uitgegeven in samenwerking met Royal Jongbloed en de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak (BCB).

Corien Oranje (1963) schreef al verhalen voordat ze kon lezen. Ze heeft ruim vijftig boeken op haar naam staan. Als Oranje niet schrijft, werkt ze als Schoolschrijver, of reist ze door het land om op scholen en in bibliotheken te vertellen over haar boeken. Corien Oranje studeerde Theologie. Na jarenlang met haar man en vier zoons in Jakarta te hebben gewoond, woont ze sinds 2010 weer in Nederland. Oranje won twee keer de juryprijs Het Hoogste Woord. Kijk voor meer informatie op www.corienoranje.nl.

De promotiecampagne Week van het Christelijke Boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht specifiek op het christelijke boek te richten. De christelijke boekhandels geven van 9 tot en met 19 maart het actieboek gratis weg, bij aankoop van ten minste € 12,50 aan boeken.

BCB is de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak. Bij BCB zijn meer dan 300 christelijke uitgeverijen, muziekdistributeurs en boekhandels aangesloten. BCB zet zich in voor de collectieve promotie van christelijke boeken en muziek en geeft onder andere actieboeken uit in de Week van het Christelijke Boek en de Christelijke Kinderboekenmaand.

Datum: 31 maart 2016
Auteur: Nelleke
Foto: BCB
Website: http://www.bcbplein.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: